Sveštenik molitvom istjeruje đavola iz ljudi

Svake druge subote reka ljudi krene put Mačve u manastir Ilinje kod Šapca gde njegov iguman Isaija molitvama leči najteže bolesti i isteruje đavola iz posednutog!

Srbija 18.09.2015 | 11:01
Sveštenik molitvom istjeruje đavola iz ljudi

Mi se molimo, lekari leče, a Gospod izlečuje - kaže arhimandrit Isajia i dodaje da u Ilinju lek mogu da nađu oboleli od šizofrenije i drugih duševnih bolesti, kao i od raka.

U ovom manastiru se uz posebne molitve bolesnim ljudima osvećenim uljem iscrtava krst na čelu, kao deo obreda za izlečenje. U ovom manastiru spas traže i oni koji veruju da su ih zaposeli đavoli.

KAKO SE IZVODI OBRED?

Sedam puta okupljeni padaju na kolena i priklanjaju glavu tvoreći rukom na onome ispred sebeneprekinuti lanac. One prve do oltara sveštenik pokriva svojim plaštom i nad njima čita Novi zavet.

Izvor: Telegraf.rs

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

18.09.2015 13:28

On ne istjeruje, nego utjeruje idiotima!!!

ODGOVORITE
Name

Svedska

18.09.2015 15:29

Koji idiotizam u 2015.godini,dok je ovaca bice i vune.

ODGOVORITE
Name

za JA i Svedska

19.09.2015 10:34

Bilo bi prirodno da covek (za razliku od vas) postuje ono sto ne poznaje ili u sta ne veruje ali sta je danas prirodno. Neki veruju da snaga,pamet i sreca leze u mobilnim telefonima, internetu,parama i skupim vozilima.Nisu svesni znacaj duhovnog zdravlja. Lep pozdrav zdravim ljudima.Bogoljub

ODGOVORITE