Masoni naredili "uvoz" migranata u Evropu?

Činjenica je da je ova izbjeglička kriza pokazala pravo lice svijeta. Odnosno, drugim riječima, vrhuška svijeta itekako se povezala, ali i prokazala.

Region 17.09.2015 | 12:40
Masoni naredili "uvoz" migranata u Evropu?

Potrebno je samo povezivati kockice u slagalicu!

Na površinu su isplivali oni koji su "za", kao i oni koji su "protiv". Tako su uz masovne medije, Ujedinjene nacije i ostale organizacije svoj glas za izbjeglice dala i masonska društva širom svijeta.

Naime, čak 28 velikih loža slobodnih zidara potpisali su službenu izjavu u kojoj, rijetko viđenom otvorenošću, razjašnjavaju fenomen useljavanja bez ograničenja i bez pravila koji upravo parališu Evropu. Fenomen koji pokazuje sve veći jaz između elita i naroda.

Među potpisnicima se nalaze: Veliki orijent Francuske, Velika loža Austrije, Veliki orijent Švajcarske, Velika loža Francuske, Veliki orijent Belgije, Velika loža Belgije, Veliki orijent Hrvatske, Veliki orijent Irske, Velika loža Italije, Veliki orijent Luksemburga, Veliki orijent Poljske, Veliki orijent Portugala, Veliki orijent Grčke, Ženska velika loža Turske i još mnoge druge.

Masoni od evropskih vladara ne zahtijevaju samo prihvat svih useljenika, nego puno više od toga. Od evropskih vladara masoni očekuju masovno primanje i implementiranje migranata u društvo - dugoročno.

Masoni svijeta tako su pokazali začuđujuće jedinstvo koje se ogleda kroz faktičku konvergenciju sa službenim strategijama Evropske unije i većine članica EU. Potpuna jednakost između slobodnog zidarstva i političkih činovnika i čelnika rijetko je ovako očigledno iskazana.

"Saglasje ima jedan cilj - podrivanje temeljnih elemenata naše društvene zajednice kao što su domovina, identitet, narod", piše Corrispodenza Romana.

Službeni dokument masonskih loža obrazložio je zahtjev za useljavanjem bez ograničenja nadvladavanjem "nacionalnih egoizama" i davanjem prednosti "opštim interesima" koji nisu pobliže definisani i koji zahtijevaju "inovativnu politiku dobrodošlice".

Lože ne spominju samo uzvišene namjere, nego izriču i opomenu. Ako vlade ne budu svoje granice držale otvorene i time ne budu ispunile njihov zahtjev, doći će do "podjela i konflikata" i do "ponovnog oživljavanja nacionalizama" u Evropi, a to je nešto što se po njima mora "satrti".

Evropske masonske lože ne kažu kako treba postići kvadraturu kruga, kako se interesi izbjeglica i sve više rastuće bujice useljenika mogu uskladiti s interesima evropskih naroda. Slobodnim zidarima je dovoljno javno definisati fiksnu tačku kao uslov bez koga se ne može.

S obzirom na to da je masonerija u direktnom sukobu s katoličkom crkvom, koju je ona protjerala još 1738, kada je katolicima zabranjeno da ulaze u masonska društva, jasno je kao dan ko je "za", a ko "protiv" planske migracije naroda.

Danas postoje masonske naredbe koje mora da sprovodi katolička Evropa. Cilj je jednostavan - uništenje katoličke crkve, hrišćanstva, ali i svih drugih naroda, a onda uspostavljanje "Minios" jednoumlja.

"Evropska unija mora biti model buduće svjetske države - ona mora da obuhvati zemlje Bliskog istoka i sjevernu Afriku", izjavio je davne 2007. godine Dejvid Milibend za BBC.

Malo ko zna ko je Milibend, iako je ovaj čovjek lice koje bi trebalo zapamtiti. On je konsultant mnogih svetskih konzorcija, vlada... Član je Rokfelerove Trilateralne komisije.

Njegov profil je profil globalnog menadžera; bio je najmlađi ministar spoljnih poslova u Velikoj Britaniji, brat mu je do skoro bio vođa laburističke stranke u Engleskoj, glavni u vrhu svijeta za okeanografiju i održivi razvoj. Kao bivši ministar spoljnih poslova u Velikoj Britaniji rekao je još neke stvari!

Osim što je 2007. jasno najavio da je Evropa Novi svjetski poredak u malom, on je rekao kako se u ostvarenju tog cilja mora i smije upotrijebiti i "meka" i "tvrda" sila.

Nakon svega ovoga jasno je da ovdje nije riječ o vanrednim događajima koji su zatekli Evropu, već o pomno planiranoj stvarnosti.

NN

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ja

17.09.2015 11:21

Masone na vrbe!

ODGOVORITE
Name

Ti

17.09.2015 11:43

Nema vrba kolko ima masona :)

Name

Ja

17.09.2015 19:52

Ma moze onda na glogov kolac...tup! I to beli glog, puna ga je suma...

Name

Md

17.09.2015 17:47

Treba je.ati ... i ovim parazitima

ODGOVORITE