Đoković možda uz "Orlove" na EP-u!

Najbolji teniser sveta nagovestio je odlazak u Lil, kako bi u završnici Eurobasketa pružio direktnu podršku košarkašima.

Košarka 14.09.2015 | 22:40
Đoković možda uz "Orlove" na EP-u!

Novak Đoković je osvajanjem Vimbldona i US opena dao ogroman doprinos trijumfalnom letu srpskog sporta.

Polovina je septembra, ali ima još dosta toga da se uradi. Košarkaši idu ka evropskoj medalji i plasmanu na Olimpijske igre, dok odbojkašima i odbojkašicama tek predstoje nastupi na kontinentalnom šampionatu.

"Skroz mogu da se poistovetim sa onim što rade košarkaši, košarkašice, Ivana Španović, odbojkaši, odbojkašice, fudbaleri, apsolutno svi... Uzajamno se bodrimo i kada god imam priliku pokušavam da je iskoristim da ih pratim i podržim. Možda ću to uraditi sada za košarkaše, kada se vratim u Evropu", rekao je Đoković za RTS nakon pobede nad Rodžerom Federerom u finalu US opena.

"Orlovi" pod vođstvom Aleksandra Đorđevića u sredu od 18.30 časova igraju četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Češke. Ako pobede, polufinale je u petak.

"Želim im sve najbolje. Oni vrlo dobro znaju koliko su kvalitetni. Šaljem im svu svoju snagu, energiju i podršku", dodao je prvi reket sveta.

Novak je trijumfom u Njujorku popravio saldo na 16.145 bodova, što je najveća cifra otkako se vodi ATP lista!

Drugoplasirani Federer zaostaje za njim gotovo 7.000 bodova, a trećeplasirani Endi Marej oko 7.500.

Komentari / 0

Ostavite komentar