Hrvatski mediji kukaju poslije meča Čilić - Đoković!

Čilić „skinuo gaće” pred Đokovićem! I po 14. put je Novak Đoković savladao Marina Čilića, ovog puta u polufinalu US Opena sa 6:0, 6:1, 6:2. Svaki poraz njihovog ljubimca teško pada hrvatskim medijima, ali ovaj deklasman Čilića u Njujorku ih je baš zaboleo.

Tenis 12.09.2015 | 17:40
Hrvatski mediji kukaju poslije meča Čilić - Đoković!

„Čilić skinuo gaće i 14. put protiv Đokovića, u polufinalu US Opena osvojio samo tri gema” glasi naslov izveštaja portala „Index.hr”, u kome se navodi da niko pre nije pobedio devetog tenisera sveta toliko puta uzastopno.

Čini se da je, kako su sami naveli „antologijski poraz” Čilića još teže prihvaćen u „Jutarnjem listu”, što se vidi iz teksta „Čilić doživeo katastrofu, Đoković brutalno uništio Marinov san o odbrani naslova na US Openu”.

„Ružan i negledljiv epilog dobila je serija Marina Čilića u Njujorku. Čudo kojem smo se nadali izgleda kao humoristička iluzija pošto je Novak Đoković očitao brutalnu lekciju najboljem hrvatskom teniseru i ostavio ga na tri gema. Prvi igrač sveta jedva da se oznojio”, navodi se u izveštaju, uz konstataciju da je „Čilić u meč ušao preplašen kao grčka delegacija kod Angele Merkel”.

„Večernji list” je bio nešto blaži prema svom najboljem teniseru, a podseća i da je ovom pobedom Đoković izjednačio rekord star 64 godine, pošto je tada Sedgman savladao Artura Larsena u polufinalu uz tri izgubljena gema.

„Čilić se propisno osramotio u polufinalu US Opena, a za to je kriv Novak Đoković. Lakoća kojom se Srbin poigravao sa njim mora ostaviti traga i poljuljati mu samopouzdanje”, navodi se u tekstu.

Đoković će u finalu poslednjeg grend slema sezone igrati protiv Rodžera Federera, koji je savladao Stanislasa Vavrinku sa 6:4, 6:3, 6:1. Interesantno je i to da se u hrvatskim medijima finale skoro uopšte ni ne pominje.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zrno

12.09.2015 15:49

Gaće nego sta. Takav je i odnos snaga na terenu. Napred Novače.

ODGOVORITE
Name

HRVATI KO HRVATI

12.09.2015 19:05

KAKVE GAĆE MOMAK JE SJAJAN NOVAK BOLJI I ŠTA TO IMA SA GAĆAMA. KAKVE SVE IDIOTLUKE ČOVJEK MOŽE PROČITATI.

ODGOVORITE