Milanov trozubac: Luiz Adrijano - Baka - Baloteli!

Nemojte da se čudite, ako sva trojica budu na terenu! "Baka i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Baloteli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri", rekao je Brazilac.

Fudbal 12.09.2015 | 21:00
Milanov trozubac: Luiz Adrijano - Baka - Baloteli!

Napadač Milana Luiz Adrijano rekao je da će zajedno sa Mariom Balotelijem i Karlosom Bakom činiti izuzetno jak napadački trio i naglasio da neće biti problema ako sva trojica budu zajedno na terenu.

"Baloteli je jako bitan igrač. Sjajan je fudbaler i došao je u Milan da bi nam pomogao. Sa Bakom i Balotelijem činimo sjajan napadački "trozubac". Baka i ja se jako dobro razumemo, sjajno radimo na trenizima i napredujemo svakog dana. Baloteli takođe ima kvalitete koji mogu da nam pomognu i neće biti nikakvih problema ako sva trojica budemo u igri", rekao je Brazilac za Gazetu delo Sport.

Milan je ovog leta pokazao veliko interesovanje za fudbalera Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića, a sam Adrijano je ponovio da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da zaigra sa zvezdom Parižana.

"On je sjajan igrač koji je ušao u istoriju fudbala. Bilo bi veliko zadovoljstvo da nekada zaigramo zajedno", zaključio je 28-godišnji napadač.

Luiz Adrijano je ovog leta stigao na San Siro iz Šahtjora, za koji je od 2007. godine zabeležio 266 nastupa, postigao 128 golova i osvojio Kup UEFA, šest titula šampiona, četiri Kupa i pet Superkupova Ukrajine.

Komentari / 0

Ostavite komentar