U Londonu se dijele leci sa likom Saše Ćurčića!

Dobrodrošli ste kod „Jugoslovenskog Džordža Besta“ za pet funti! Kontroverzni fudbaler je pronašao novo zaposlenje...

Fudbal 10.09.2015 | 10:30
U Londonu se dijele leci sa likom Saše Ćurčića!

Ako se zateknete u zapadnom Londonu u naselju Akton, vrlo je moguće da ćete da nalitete na letak sa likom Saše Ćurčića na njemu.

Na lecima sa njegovim likom stoji poruka „Dobrodošli ste kod Saše Ćurčića. Svi ste pozvani kod bivšeg asa Premijer lige sa nadimkom 'Jugoslovenski Džordž Best' koji je bio poznat po svom umeću i tehnici. Klinci svih godišta su dobrodošli! Prvi korak je najvažniji korak!“, stoji u letku na kojem su odštampana i dva telefonska broja preko kojih se Ćurčić može kontaktirati.

Kontroverzni fudbaler je na novom početku u Londonu i obučava decu u školi fudbala. Trenira se pet puta nedeljno, a mesečna cena iznosi 100 funti. To znači da deca mogu da treniraju kod Ćurčića za samo pet funti dnevno što ostrvski mediji ističu kao jako povoljnu cenu s obzirom na karijeru bivšeg reprezentativca Jugoslavije. Na letku se navodi i da je reč o najnaprednijoj fudbalskoj akademiji u Engleskoj.

Podsetimo da je Ćurčić došao u Bolton iz Partizana 1995. godine u transferu teškom 1.500.000 funti. Ubrzo je postao najbolji igrač ekipe i miljenik navijača, pa se u transferu teškom 4.000.000 funti preselio u Aston Vilu, ali je tamo počeo strmoglavi pad u njegovoj karijeri. Igrao je još kratko za Kristal Palas i Njujork Metrostars da bi završio karijeru sa 28 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar