Ne volim Dačića, ali sam na njegovoj strani

Predsednik Tomislav Nikolić stao je na stranu Ivice Dačića nakon objavljivanja snimka susreta sa Rodoljubom Radulovićem.

Srbija 08.09.2015 | 22:54
Ne volim Dačića, ali sam na njegovoj strani

Nikolić je rekao da nije dobro kada takvi materijali procure u javnost i da time treba da se bavi istraga, a da u suprotnom javnost već donosi presudu.

"Da je to deo sudskog postupka u kome bi se dokazala njegova krivica pridružio bih se onima koji ga osuđuju. A sve dotle dok ga osuđuje javnost, a sam vrlo dobro znam kako to izgleda, ja sam nekako na njegovoj strani", kaže Nikolić.

"Ne bih voleo da se to bilo kome desi", rekao je Nikolić za Sputnjik.

Dodao je i da "iako voli samo Srpsku napredu stranku" ne voli da se ovako nešto dešava bilo kome.

"Ne mogu da kažem da volim Ivicu Dačića, ja ga i ne mrzim, nemam razloga, zašto bih ga voleo, ali ne bih voleo da se to bilo kome desi. Ovo nije napad na njega zbog nekog poluživota, nemorala, ovo je nešto što treba da radi ozbiljna država, policijska istraga, to nije za javnost. Kad to procuri u javnost onda je čovek već osuđen. Sad cela Srbija verovatno misli — pa vidiš ti ovo", rekao je Nikolić.

Predsednik Srbije je rekao da je i sam bio meta "najodvratnijih napada", kao i njegova porodica, ali da se nije desilo da ga povezuju sa organizovanim kriminalom.

"Valjda bi bilo normalno u svakoj državi da se istraga vodi i da detalji istrage ne cure a da tužilaštvo odluči je li to delo za sankciju ili nije", reko je Nikolić.

On je naveo i da je moguće da Dačić "nije znao sa kim razgovara", odnosno da nije znao čime se bavi Radulović.

Dačić je rekao da mu je žao što se ponovo priča o toj temi, ocenivši da je u pitanju "politički rijaliti" i da su ga dosad "streljali sto puta istim metkom".

Izvor: Večernje NOVOSTI

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Julio

08.09.2015 14:17

Na zapadu gosp.dacic,letis odmah sa funkcije ministra,taman da ste se karata igrali.

ODGOVORITE
Name

RE Julio

08.09.2015 14:41

Bravo Julio, daleko smo mi od zapada naravno i sve dok ne iza leđa ne ostavimo naše NACIONALIZME, nema nam tamo mjesta naravno. Dotle, neka nam je Bog na pomoći, ako je On ikada ikome pomogao.

Name

vise

08.09.2015 14:42

J..o te zapad vise!

Name

RE vise

08.09.2015 15:06

J..o te istok i šta to u njemu ima tako dobro, Ti mora da si neki poltron, pa ti je danas ovdje dobro.

Name

re vise

08.09.2015 15:01

Tebi smeta da se uvede red u drzavi,mora da si rezimski covjek.

ODGOVORITE
Name

Osvit

08.09.2015 15:07

Sretao sam se sa njim ali nisam znao cime se bavi.Kad si vec pao sa Marsa sto se bavis politikom.

ODGOVORITE
Name

sve se zna

08.09.2015 21:37

Tomo, ti si seljak. Džabe bijele čarape. A Dačić je bagrov, to svi znamo. Odavno. Otkad zna za sebe u aferama je. Kontrolisao je kriminalne krugove još za Miloševića. A sad glumi. CIA sve zna ali im treba.

ODGOVORITE