Džindo u "akciji" u Istočnom Sarajevu

Poznata sarajevska kradljivica Sabaheta Džindo ponovo je uhapšena. Ovoga puta, samo nekoliko dana nakon hapšenja u Banjaluci, na djelu je uhvaćena u Istočnom Sarajevu.

Bosna i Hercegovina 02.09.2015 | 17:05
Džindo u "akciji" u Istočnom Sarajevu

Prije samo sedam dana uhvaćena je kako krade novac u znosu od 107 KM iz ženske torbe u banjalučkom trgovinskom centru. Plijen kradljivice ovoga puta je bio novčanik koji je pokušala uzeti iz torbe u frizerskom salonu.

Protiv nje će, kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, biti podnesen službeni izvještaj nadležnom Tužilaštvu.

No, kako se čini, mnogobrojne prijave je neće spriječiti da nastavi činiti krivična djela. Naime, uprkos velikom broju prijava protiv nje u skoro svim gradovima u BiH, Džindo, čim se nađe na slobodi, vraća se svom "poslu".

Kako bi činila krivična djela, Džindo je odlazila i van granica BiH. Ona je u Zagrebu pokrala 13 osoba. Koristeći nepažnju radnica ili mušterija u trgovinama, 2006. godine je krala novčanike ili stvari iz odloženih torbi. Otkrivena je nakon što ju je prepoznala žena iz Imotskog koju je opljačkala u Mostaru. Da slučajnost bude veća, Sabaheta je u Splitu pokrala i kćerku žene koja ju je prepoznala.

"Žrtva" je kradljivicu dva sata pratila i bilježila krađe, a zatim je pozvala policiju. Džindo je policiji priznala još neke krađe, ali za iste je nisu mogli teretiti, navodno zbog nedostatka dokaza.

Izvor: klix.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ssss

02.09.2015 16:56

Tu kleptomanku na lecenje.

ODGOVORITE
Name

rr

02.09.2015 18:55

Kakvo sramno pravosudje, ko prima tolike plate da bih ovakvi olosi krali postene gradjane ovo nema nigdje.

ODGOVORITE
Name

ddr

02.09.2015 20:17

Problem u BiH su korumpiranog pravosudje,sudije i tužioci.

ODGOVORITE