U Humskoj još dva potpisa - ipak ništa od Ivanića!

Novi članovi Partizana su Alen Stevanović (Torino) i Nemanja Mihajlović (Rad).

Fudbal 01.09.2015 | 08:00
U Humskoj još dva potpisa - ipak ništa od Ivanića!

Čelnici Partizana naporno su radili čitavog poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka i kada se podvuče crta, angažovali četvoricu igrača.

Onaj najdragoceniji, Mirko Ivanić (21) iz Vojvodine, trebalo je da potpiše neposredno pre nego što je pala zavesa na fudbalsku pijacu u Srbiji, ali su Novosađani konstantno podizali cenu i na kraju je Partizan odustao.

Nezvanično, crno-beli su za atraktivno pojačanje bili spremni da izdvoje za naše uslove astronomskih dva miliona evra, ali ne i da pristanu na ustupanje procenta od Ivanićevog sledećeg transfera.

Biće zanimljivo za koliko će novca taj talentovani fudbaler u nekom od narednih prelaznih rokova napustiti stadion "Karađorđe"...

Podsetimo da je Partizan u popodnevnim časovima ponudio za transfer Ivanića milion i po evra, ali su "lale" posle konsultacija unutar Upravnog odbora tu ponudu odbile.

Sam Ivanić se kasno uveče oglasio na svom Facebook profilu: "Zvali su me danas, nudili su mi stvarno odličan ugovor, ali ja kad dam reč ne gazim je".

Jedan deo posla uprava crno-belih je ipak uspela da završi.

Posle levih bekova Nikole Lekovića i Aleksandra Subića, Partizan je na tri godine doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije Alena Stevanovića (24), dok se Nemanja Mihajlović (19) iz Rada obavezao na četvorogodišnju vernost.

Prema još neproverenim informacijama, Mihajlović bi do zime trebalo da nastupa za Teleoptik.

Stevanović može da igra centralnog veznog ili po desnoj strani. Od 2009. je u Italiji, gde je bio član Intera i Torina, koji ga je slao na pozajmice u Palermo, Bari i Speciju.

Mihajlović je napadač i ove sezone je u Superligi postigao tri pogotka za "građevinare".

Podsećamo da je Partizan u nedelju i ponedeljak pokušao da angažuje zadnjeg veznog, ali su i Branislav Jovanović i Saša Zdjelar ostali samo - želje.

Komentari / 0

Ostavite komentar