Nole: Navijam da Serena uspije!

Srpski teniser Novak Đoković rekao je pred početak US Opena da navija za Serenu Vilijams da u Njujorku kompletira kalendarski Gren slem.

Tenis 01.09.2015 | 20:30
Nole: Navijam da Serena uspije!

Vilijamsova u ovom trenutku u svom posedu ima titule sa poslednja četiri Gren slema, pa su mnogi taj uspeh nazvali ‘Serena slem’, pošto je to uspela dva puta tokom karijere.

Američka teniserka sada ima šansu da osvoji kalendarski Gren slem i postane prva kojoj je to pošlo za rukom od Štefi Graf 1988. godine. Serena će se u slučaju da uspe takođe izjednačiti sa Grafovom po broju titula, pošto će obe imati po 22, a ispred će biti samo Margaret Kort, koja ima 24.

“Naravno da me intrigira da vidim da li će Serena uspeti. Već sam joj poželeo sreću, navijam da uspe, ona je velika šampionka”, rekao je Đoković.

Na pitanje da li će se ikada naći u istoj poziciji, najbolji teniser sveta je odgovorio:

“Bio sam blizu kalendarskog Gren slema. To mi daje nadu i veru da jednog dana mogu i da dođem do njega. Očigledno je da u svaki Gren slem ulazim sa željom da ga osvojim. Ne mogu da predvidim da li će se to desiti, ali mogu da kažem da ću dati sve od sebe”.

Komentari / 0

Ostavite komentar