Video: Da li je Mažić najprije oštetio Seltik, pa onda i Malme?!

Milorad Mažić bio je u centru pažnje u revanšu Malmea i Seltika u plej-ofu za Ligu šampiona.

Fudbal 26.08.2015 | 18:00
Video: Da li je Mažić najprije oštetio Seltik, pa onda i Malme?!

Srpski sudija našao se pod udarom Škota jer im je pri vođstvu domaćina 1:0 poništio gol zbog faula u napadu, iako je jedan igrač Malmea igrao rukom u svom kaznenom.

Tim iz Glazgova tvrdi da je to direktno uticalo na ishod meča koji je Malme dobio 2:0 i prošao u Ligu šampiona.

"To je moglo sve da promeni. Iritantno je, to je moglo da utiče na utakmicu. Nije bilo jasno u tom trenutku šta se dogodilo, ali sam posle video veliku grešku. Bio je čist gol koji je mogao da promeni utakmicu", rekao je menadžer Seltika Roni Deila.

Poništen gol Seltika:

Međutim, Mažić je u nastavku meča oštetio i domaćina, progledao je kroz prste Seltiku jer je propustio da isključi njihovog igrača.

Li Grifits, kojem je Mažić svirao faul kod spornog trenutka u kaznenom prostoru Malmea, je u završnici meča divljački nasrnuo na jednog rivala, udario ga kolenom i odgurnuo, iako igra nije bila u toku.

Iako je napadač Seltika verovatno zaključio isključenje zbog nesportskog ponašanja, Mažić ga je kaznio samo žutim kartonom.

Nesportski nasrtaj Grifitsa:

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

neki

27.08.2015 11:44

Prva situacija: prekršaj nad golmanom (igrač žutih broj 9, i to u golmanovom prostoru), ispravna odluka sudija, i druga situacija: nasilničko ponašanje, igrač je trebalo da bude isključen, greška sudija.

ODGOVORITE