Tražite posao? Defo vam nudi godišnju platu od 80.000 evra!

Napadač Sanderlenda objavio je da traži ličnog asistenta, poznati su i uslovi rada, a svako može da se prijavi...

Fudbal 28.08.2015 | 19:00
Tražite posao? Defo vam nudi godišnju platu od 80.000 evra!

Zvezda Sanderlenda i Premijer lige Džermejn Defo objavio je konkurs za “izvršnog ličnog asistenta” i traži čoveka ili ženu koji će, između ostalog, da mu kupuju odeću, plaćaju račune i pune frižider hranom.

Bivši napadač Totenhema koji zarađuje oko 80.000 evra nedeljno, spreman je da budućem zaposlenom da upravo toliku platu, ali na godišnjem novou. Uslov je da zaposleni bude dostupan njemu i njegovoj porodici 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

I dok u oglasu za posao koji je Defo okačio na socijalnim mrežama ne piše ništa oko čišćenja kopački (valjda mu to rade momci iz kluba zaduženi za opremu), zahteva se da budući zaposleni bude u mogućnosti da se nosi sa različitim problemima koje ovaj odgovoran posao nosi sa sobom.

Jeste li još uvek zainteresovani za posao?

Ako jeste, moraćete da vodite računa da je frižider pun, kada se Defo vrati kući sa dugih putovanja, da mu pokupite garderobu sa hemijskog čišćenja, da plaćate baštovanu kad adođe da m usređuje dvorište i da vodite računa da su biljke zalivene, a kuća sređena i čista.

Moraćete i da oblačite 32-godišnjeg fudbalera, i da mu donosite ekskluzivnu garderobu koju mu kreiraju najpoznatiji britanski kreatori. Naravno, morate mu biti dostupni non-stop, a Defo očekuje da kao njegov lični asistent pokažete izuzetnu dozu “diskrecije i poverenja”, da budete fleksibilni i da radite nekoliko poslova odjednom.

Povrh svega, imaćete i zadatak da kao službenik napadača Sanderlenda zakazujete i rezervišete odmor za njega i članove porodice, kao i da ga podsećate na rođendane familije i prijatelja i da se starate i o njegovim ukućanima (uključujući i životinjama).

Srećni dobitnik posla će takođe morati da mu zakazuje socijalne događaje, kao što su odlasci u pozorište, na koncerte, u bioskop, noćne klubove… Moraće da mu zakazuje i večere po restoranima, a kada život fudbalera postane stresan od asistenta se očekuje da mu pronađe i rezerviše najbolji spa centar.

Lista zahteva završava se sa upitnikom za kandidate o tome kako se snalaze u društvu bogatih ljudi, a uspešan kandidat mora dobro da barata i društvenim mrežama. Novi lični asistent fudbalera Sanderlenda imaće zadatak i da “kreira novi globalni brend u ime Džermejna Defoa”.

To podrazumeva korišćenje Fejsbuka, Tvitera i ostalih socijalnih mreža, a svi zainteresovani mogu upravo putem ovih sredstava za komunikaciju da mu pošalju prijave za poosao.

Vredi pokušati, 80.000 evra je lepa para...

Komentari / 0

Ostavite komentar