Terzić o Rajkoviću: Nikako u Galatasaraj!

Zvezdin generalni direktor u ostavci demantovao da će se Predrag Rajković u nedelju oprostiti od crveno-belog dresa.

Fudbal 24.08.2015 | 18:00
Terzić o Rajkoviću: Nikako u Galatasaraj!

Predrag Rajković celog leta se nalazi na prekretnici. Iz dana u dan se postavlja pitanje da li da se njegovom prodajom obezbede značajna sredstva za klub, ili da najbolji mladi golman sveta ostane u Crvenoj zvezdi i doprinese ostvarenju sportskih ciljeva, preciznije povratku titule na "Marakanu".

U grupi zainteresovanih klubova najčešće je pominjan Galatasaraj.

Rajkovićev menadžer, Zoran Stojadinović, rekao je da ima ponude još dva kluba i da će ih, ako propadnu pregovori sa Turcima, predstaviti upravi Zvezde.

Međutim, generalni direktor kluba u ostavci Zvezdan Terzić u nedelju je poručio da će učiniti sve što je u njegovoj moći, kako Rajković ne bi otišao u redove turskog prvaka.

"S obzirom na pisanje štampe da je naš golman Rajković u nedelju (protiv Javora - prim. aut) odigrao poslednju utakmicu u našem dresu i da odlazi u Galatasaraj, moram reći da to nije tačno. Imamo saznanja da je Galatasaraj zainteresovan za transfer Predraga Rajkovića i da je spremio ponudu od tri miliona evra za Crvenu zvezdu, međutim mene niko do sada nije kontaktirao", poručio je Terzić.

Razlozi opiranja potencijalnom odlasku "zlatnog orlića" na Bosfor sežu do prošle jeseni i tragedije koja se odigrala u Istanbulu pre košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

"Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi, ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da Rajković ne ode u Galatasaraj i nadam se da će UO uslišiti moj zahtev. To moram uraditi iz moralnih razloga i pijeteta prema našem tragično preminulom navijaču Marku Ivkoviću, pa makar se ta odluka kosila sa mojim profesionalnim obavezama", objasnio je Zvezdan Terzić.

"Nije Galatasaraj jedini klub u Evropi. Sačekaćemo ponude drugih klubova pa makar morali da čekamo i neke sledeće prelazne rokove".

Komentari / 0

Ostavite komentar