Gradiška: Raskol unutar SNSD-a

Pohod na fotelju načelnika opštine, Zorana Latinovića, Adžiću se obio o glavu poput bumeranga. Za razliku od Latinovića koji više nema razloga za brigu (svi zakonom predviđeni rokovi za njegov opoziv su istekli), svoju partijsku, a možda i direktorsku fotelju u gradiškoj „Elektrodistribuciji“ sada pokušava sačuvati Zoran Adžić.

Republika Srpska 22.08.2015 | 07:05
Gradiška: Raskol unutar SNSD-a

Njegovi najveći rivali u gradiškom SNSD-u (mada međusobno suprotstavljeni) Nikola Kragulj i Nenad Kesić, sada zadovoljno trljaju ruke zbog Adžićevog političkog brodoloma.

Gradiška politička burleska se nastavlja. Novi leci „agiprop“ sadržine osviću po poštanskim sandučićima. Na meti je ovaj put, v.d. direkotor Doma Zdravlja dr Milan Švraka.

Zamjera mu se zbog visokih primanja, koja ostvaruje kao v.d. direktor i narodni poslanik. Sigurno je, kažu, da letak nije pisao Slavko Dunjić. Ne zato što bi to bilo licemjerno od ovog gradiškog multimilionera, već zbog toga što on ništa svojom rukom ne radi.

Dovoljno on ima onih koji golim rukama za njegov račun zmije dave. On lično ih smatra „robom za jednokratnu upotrebu“. Poput šprica koje uvozi iz Kine i distribuira ih po cijeloj BiH ostvarujući višestruku zaradu.

Po receptu dr Dunjića, sistem „jednokratna upotreba“ primjenjuje i Zoran Adžić, aktuelni lider gradiškog SNSD-a. Sistem je testirao na Urošu Grahovcu, nesuđenom predsjednku Skupštine opštine Gradiška u petom neuspjelom pokušaju.

Dunjić ipak nije običan igrač, on je za Adžića veliki majstor ove igre. „Jednokratno je upotrijebio“ i njega i opštinski odbor SNSD-a. Uradio je to, naravno, u dogovoru sa liderom te stranke Miloradom Dodikom. Dodik mu je na raspolaganje dao gradiški SNSD u znak zahvalnosti za podršku u Skupštini Republike Srpske i udar koji preko fantomskog „izvornog SDS 1990“ vrši na svoju dojučerašnju stranku.

Traži se Uroš Grahovac

Nakon što je Vrhovni sud Republike Srpske uvažio žalbu predsjednika Skupštine opštine Radislava Dončića, Grahovcu je pao u vodu, još jedan, pokušaj da zauzme njegovu fotelju. On je prethodno, uz asistenciju policije, provalio u kancelariju predsjednika Skupštine opštine i od tada mu se gubi svaki trag.

Neki tvrde da je na odmoru, a drugi da se skriva negdje u „osvojenoj kancelariji“ odlučan da ga iz nje neće više niko istjerati čak i ako ga među mnogobrojnim fasciklma i registratorima uspiju i pronaći. Uroša Grahovca je na poziciju predsjednika opštine izabrala većina odbornika na sjednici u gradiškom Kulturnom centru početkom februara.

Nakon raskola u lokalnom SDS-u, četiri odbornika koja kontroliše Slavko Dunjić i odbornici DNS-a su zajedno sa odbornicima SNSD-a formirali većinu koja je između ostalog donijela odluku o opozivu Dončića i imenovanje na njegovo mjesto Uroša Grahovca.

Načelnik opštine Zoran Latinović, predsjednik Skupštine opštine Radislav Dončić i opštinsko rukovodstvo nisu priznali legitimitet ovom „skupštinskom zasjednju“ i primopredaja dužnosti i pored više pokušaja u kojima je učestvoala čak i policija nije uspjela.

Adžićev Bumerang

Igra se međutim i bez nestalog Grahovca nastavlja. Sada na drugom terenu. Pohod na fotelju načelnika opštine, Zorana Latinovića, Adžiću se obio o glavu poput bumeranga. Za razliku od Latinovića koji više nema razloga za brigu (svi zakonom predviđeni rokovi za njegov opoziv su istekli), svoju partijsku, a možda i direktorsku fotelju u gradiškoj „Elektrodistribuciji“ sada pokušava sačuvati Zoran Adžić.

Njegovi najveći rivali u gradiškom SNSD-u (mada međusobno suprotstavljeni) Nikola Kragulj i Nenad Kesić, sada zadovoljno trljaju ruke zbog Adžićevog političkog brodoloma. Mali je ovo grad da se nije čulo kada je Kesić jasno i glasno rekao: „Samo još malo da pometem Adžića pa onda krećem na opštinsku vlast“!

Nakon što je od Zorana Latinovića izgubio izbore 2012. Kragulj je smijenjen sa čela opštinskog odbora SNSD-a i na njegovo mjesto postavljen je Zoran Adžić. Iako je u prethodnom mandatu bio jedan od najaktivnijih poslanika te stranke Nenad Kesić se na izborima prošle godine nije našao ni na poslaničkoj listi.

Aždić ne trpi konkurenciju pa je Kesića krajem prošle godine bezuspješno pokušao isključiti iz stranke. Time se zamjerio i samom Miloradu Dodiku čija bliskost s Kesićem je neupitna. To i jeste jedan od razloga zbog kojih je Dodik olako žrtvovao Adžića i stavio ga pod Dunjićev patronat.

Nakon što bude i zvanično smijenjen sa te pozicije, oko Adžićeve partijske fotelje bitku bi mogla voditi Kesićeva i Kraguljeva struja u stranci. Kesićeve šanse su ipak veće, obzirom da Kragulj i nije toliko zagrijan za tu poziciju. Njemu se mora priznati politička mudrost, kojom je i savjetovao Adžića i ekipu da se „ne blamiraju“ i narušavaju ugled stranke u Dunjićevom, nimalo prijatnom, zagrljaju.

U poziciji da razočaranom članastvu objasni zašto je „sa đavolom tikve sadio“ – Adžićeve šanse su gotovo nikave. Taj „đavo“ u očima okorjelih dodikovaca (a i mnogih drugih) upravo je bivši SDS-ovac dr Slavko Dunjić. Njemu na raspolaganje Adžić je proteklih mjeseci na tacni servirao gradiški SNSD. Po Dodikovoj volji, valjda. Da se u Adžićevo rušenje ozbiljno krenulo ukazuje i sve češće pominjanje njegovih, u najmnju ruku, sumnjivih poslova sa banderama i trafostanicama.

Tandem „Brojanica – trafostanica“

Zbog Dunjićeve sklonosti da stalno vrti brojanice, ovaj dvojac često zovu i tandem „Brojanica-trafostanica“. Ko će od ovog savezištva imati veću korist – nije teško pretpostaviti.

Ono što je i političkom laiku u Gradišci jasno, jeste da je u savezništvu sa Slavkom Dunjićem, Tihomirom Mihajlovićem, Radomirom Pjanićem... svako ko ima ikakav ozbiljan i dugoročan plan uvijek na gubitku. Porazi dsaveznika njihovi su uspjesi.

Dunjić je maher koji je uvijek na dobitku i koji odlučno posluje sa svakom vlašću. Dok se kleo da ga je „Bog dao i učlanio u SDS“, ostvario je milionske zarade, tako što je njegova frima „Vlemedik“ d.o.o., bila i ostala jedan od glavnih snabdjevača medicinskim materijalom bolnica koje predvode kadrovi iz SNSD-a.

Odlično je poslovao i sa Domom zdravlja u Gradišci dok je na njegovom čelu bio Tihomir Mihajlović. Upravo smjena ovog Dunjićevog pulena, koji je, bježeći pred vihorom rata napustio rodno Kosovo i Metohiju, poslužila je kao neposredni povod za njegov sukob sa SDS-om.

Dunjić, nema ideologiju, prijatelje, saveznike, ima samo lične interese. „Kako vjerovati čovjeku koji na predizbornom skupu vrti brojanice i laže? Njegov zagrljaj već košta SNSD.“ Tako misli moj sagovornik iz gradiškog SNSD-a:

„Umjesto da ukazujemo na slabosti lokalne vlasti na čelu sa Latinovićem i Dončićem, mi smo postali filijala Slavka Dunjića, koji je simbol svega negativnog poslednjih 30 godina u Gradišci. Od ratnog profiterstva do poratnog bogaćenja. Sada vrti brojanice gleda narod u oči i laže“.

Adžić je žrtvovao Uroša Grahovca. Koliko ga je jasno i glasno podržavao dok je on jurišao na opštinu!? Zašto je Grahovac prihvatio tu nazahvalnu ulogu? Ima obavezu prema Adžiću. Nakon što je odradio dva mandata predsjednika opštine Adžić, ga je fiktivno zaposlio u „Elektrodistribuciji“.

Na posao nije dolazio, ali je zato sa pozamašnom otpremninom otišao u penziju. Ne juriša se ni njemu pod stare dana na hladno opštinsko zdanje, ali dug je dug i „zao drug“... Zato negdje u tišini sada odmara i razmišlja kako da sjaše sa magarca na kojeg ga je Adžić natovario i poslao u juriš na Opštinu...

„Grahovac je toj opštini i tako bio bliže nago što će Adžić ikada, zahvaljući svojoj pogrešnoj politici prije svega savezništvu sa Dunjićem biti. Vrlo skoro neće biti blizu ni fotelje predsjednika opštinsko odbora Gradiška“, kaže moj izvor u vrhu ove stranke.

Autor: Miljan Kovač

Izvor: Impulsportal.net

Komentari / 64

Ostavite komentar
Name

tomislav

22.08.2015 05:29

Jako lijepo, a i istinito sve rečeno!

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

22.08.2015 12:18

SNSD je uradio ono sto nije mogao SDS.Unistili su sami sebe...Adzicu je najbitnije da se zalize na ono dosadasnje,sjedne u novog mercedesa i ganja piletinu po Gradisci...Usao je u pricu sa Dunjicem koji u Gradisci nema ugled ni kod koga.Lopov i profiter.Adzic je sa njim usao u semu samo da bi se ugurali u vlast.To ce se zestoko obiti o glavu Dodiku.Latinovic je jedini laf i covjek izasao iz ove bruke i to je covjek koga svi postuju trenutno u Gradisci.I glasaci SDS I SNSD-a...

Name

Gradiska onl

22.08.2015 06:20

Dunjić uništi još jednu stranku u Gradišci. Pocijepao je SDS, PDP, NS ... Sada je na red došao i SNSD

ODGOVORITE
Name

Pukotine

22.08.2015 06:57

Dunjic najveci krimos Gradiske!

Name

dnk

22.08.2015 10:36

DUNJIĆEVA LJIGAVA FACA SVE GOVORI!ovaj Latinović je gospodin čovjek!

Name

miki

07.12.2015 19:11

Neće se snsd u Gradišci raspasti,pred izbore se ujedinjuju jer su interesna grupa koja se uz Dodika šlepa da bi bili na vlasti,ključ je biti miloradu poslušan.

Name

Gradiška

22.08.2015 06:28

Vidim da autor ovoga teksta ima na uvid informacije u vezi gradiškoga SNSD, neke su tačne, a neke i nisu! Inače u sve jednoj političkoj partiji koji djeluju u opštini Gradiške su trzavice i neslaganja, raskol je i u PDP,kao i u Bosićevom SDS, a da se ne govori o Šukalovim naprednjacima! Samo bih pitao autora ovoga teksta pošto ima informacije ko je sve vrijeme agonije građana naše opštine KUPOVAO SUDIJE!

ODGOVORITE
Name

nikola

23.08.2015 20:53

SDS u Gradišci nije u krizi..... Čujte samo imena glavnih ljudi: Saša Lazić,Ljubiša Igumanović,Milkica Đunić,Mara Drinić,Nebojša Dmitrović zvani "ameba"........ Slobodan Vidović, Vujadin (10 % ) Miljić.... njima narod vjeruje......

Name

Gradiška

22.08.2015 06:42

Još kad bi napisao koja je strana kupovala sudije?!

ODGOVORITE
Name

Momčilo

22.08.2015 07:14

Da nisu finasijska sredstva dolazila iz Sarajeva!

Name

SNSD izvorni

22.08.2015 07:09

Uporedite saopstenje SDS 1990 i letak o Milanu Svraki. Isti stil isti autor-ka. Sta smo docekali da nam Slavko Dunjic rastura stranku. Adzicu nesreco.

ODGOVORITE
Name

Grbavci

22.08.2015 07:22

Šta je ovo, pa zar mamurni Kragulj i supjani Kesić nisu u pritvoru..??!! Pod istragama jesu, ali su trebali i u pritvor..!!

ODGOVORITE
Name

brle

22.08.2015 07:23

Koji politicar nije kriminalac ? Ima li ih takvih uopste vise. Kada imaju povoljne zakone, zasto ne bi bili.

ODGOVORITE
Name

RE Brle

22.08.2015 10:20

Ima ima, ima u Njemačkoj, u Skandinavskim zemljama..., ima takvih zemalja i takvih političara. Ali ovdje toga nema, džaba bi tražio.

Name

zoran

22.08.2015 07:29

Dunja je pokazao ko je maher. Svakog je on kupio zato i opstaje. To upravo govori koliko je on pametan i vispren. Uspio je da uzdrma sve i jednu partiju pa i Adzica. Svaka mu cast. Svaka cast Dunji kad je uspio da pokaze pokvarena lica i karaktere politicara nase male Gradiške.

ODGOVORITE
Name

Milos

22.08.2015 07:45

Ovo vise nisu stranke i poltika,ovo su karteli i.mafija! Mi smo budale koje oni koriste kao crno roblje.

ODGOVORITE
Name

Dragan

22.08.2015 07:49

Dunjic i Adzic najveci kriminalci - brojanica-trafostanica. Oduvao ih je Latinovic sad mu puzaju pred kancelarijom i mole da ih prihvati da udju u vlast. Latinovic takve ne drzi ni pred kancelarijom a kamo li u vlasti. Uskoro ce SIPA poceti da radi u Gradisci

ODGOVORITE
Name

Lopovi

22.08.2015 07:51

Slavko Dunjić i Tihomir Mihajlović su pokrali sve što se moglo u Domu zdravlja, i ostavili ustanovu u velikim dugovima.

ODGOVORITE
Name

dm

10.10.2015 14:09

Pokrali su Slavko Dunjić i Mihajlović iz DZ sve,al su ostavili svoje novorođenče koje im je okrenulo leđa zbog lošeg vaspitanja Sašu Lazića koji i dalje teroriše DZ.

Name

Gradiska RS

22.08.2015 08:01

O kakvom je raskolu ovdje rijec,to sto odlazi Adzic a dolazi neko drugi,pih.Pa to je normalan razvoj dogadjaja,ako hocemo demokratiju.Koliko ja vidim u Gradisci je raskol u SDS-u,PDP-u,Naprednoj Srpskoj.SNSD doduse stagnira,sa tedencijom pada.Jedini koji ce poslije svega imati rast su DNS,i ova Izvorna stranka.

ODGOVORITE
Name

jel to on

22.08.2015 11:49

Mekinjicu papak je si to ti??? Kakav crni DNS i izvorni SDS, pa prije će cenzus preci radikali.

Name

Papak

22.08.2015 12:35

Evo nam i Mekinjića, provirio iz mišije rupe :)

Name

Nije Mekinjic

22.08.2015 13:22

Ali jeste Srbobranac,a ima nas jos uz Mekinjica,Jankovica...Ne smatraju ih svi papcima,jer i nisu papci.

Name

Gradiška

22.08.2015 14:49

Eto najbolje da Mekinjić nije papak. Velika većina će se složiti da je to najveći papak Gradiške za 2015.godinu. Ovog drugog neću ni da komentarišem.

Name

lazov mekinjic

22.08.2015 19:22

Mekinjicu, izdao si svoje glasace

Name

Srbobranac Gradiska

22.08.2015 22:20

Ni jedan msndat nece imati ne DNS u Gradisci ni ti novi Dunjicevi ksko li se vec zovu...da ti brat kaze...A ovaj saziv Gradiske skupstine je nesto najgore sto je imsla od osnivanja do danas...sve dupelisci i interesdzije...svaki od njih gleda samo kako da on bude odlucujuci glas pa da nsplati to...A ovaj nas jado Mekinjic...e moj Mekinjicu,pa nisi ni posteno sjeo u stolicu a vec guza zinula za lovom...polako mlad si....ali jbg popiskio si karijeru na brzinu..

Name

lutkar

22.08.2015 08:14

Sve su to obična bezvrijedna go..a.

ODGOVORITE
Name

Jelena

22.08.2015 08:38

Niko više ne pominje gradiške papke- Mekinjica i Dakićku. Uzeli mandate i otišli u Dunjićevu privatnu partiju. Nikad više neće biti odbornici niti su trebali biti takvi papci.

ODGOVORITE
Name

Gradiska u srcu

22.08.2015 08:48

Tihomire Mihajloviću, nije Vam dosta bilo što ste maltretirali radnike u DZ za vrijeme Vašeg kratkog i neuspješnog mandata na direktorskoj funkciji, već sada zajedno sa dr Dunjićem maltretirate narod, preko svojih pijuna dijelite letke po gradu koji više govore o Vama nego o onome koga spominjete, i prijetnjama i ucjenama bezuspješno pokušavate da popunite redove u Vašoj novoj stranci, SNSD-ovom tzv Izvornom SDS-u.

ODGOVORITE
Name

DraganGr

22.08.2015 09:36

Dok se crne zastave ISIL-a vijore skoro na granicama RS, za koju sam se nazalost borio, nasi politicari se gloze i medjusobno optuzuju, podvaljuju....Kao da je 1389. i dok se plemici bore za svoje parce uticaja Turci su porobili Srbiju. Kakav li nam se sada scenario sprema, Bog dragi zna. Ali izgleda da se iz crnih limuzina ne vide ljudi koji kopaju po kontejnerima, bijeda, neimastina, opasnost koja se nadvila nad nama kao narodom da nestanemo. Zar je tako tesko sloziti se oko ideje da nesto radimo, gradimo i napredujemo kao narod, drustvo u cjelini,da postujemo naseg sugradjanina, prijatelja, komsiju. Bas bi volio da navedena gospoda koja toliko vole Gradišku i RS, nekim letkom objave podatke o vrmenu provedenom u VRS za period 1991.-1995. -cast izuzecima Zemlja iz koje ljudi bjeze nema buducnosti, bez obzira ko vladao...

ODGOVORITE
Name

Sava

22.08.2015 10:08

Kviz pitanje- KOJI PAPAK- ODBORNIK IMA VOCNJAK U JABLANICI NA UZURPIRANOJ OPSTINSKOJ ZEMLJI KOJU MU JE PRIJE OSAM GODINA DAO KRAGULJ? STA CEKA KOMUNALNA KADA CE SJECA ?

ODGOVORITE
Name

Маринко

22.08.2015 10:40

Шта је награда за тачан одговор???

Name

as

22.08.2015 10:19

Ko vjeruje neka vjeruje!

ODGOVORITE
Name

naprednjak

22.08.2015 10:59

Niko nije pocijepao Naprednu Srpsku u Gradišci a pogotovo to ne može Slavko Dunjić i njegovi trabanti.Takve korumpirane likove kao što je Dunjić gonićemo do kraja.

ODGOVORITE
Name

Izvorno

22.08.2015 11:14

Mihajlović pobjegao s Kosoova prije NATO agresije 1999, a vodi izvorni SDS 1990!?

ODGOVORITE
Name

Petar Mihajlovic

22.08.2015 11:33

Moj otac Dr Tihomir MIhajlovic napustio je Kosovo posle potpisivanja Kumanovskog sporazuma 15. jula 1999. godine, u autu smo tada bili moja majka, moja sestra (5 godina) i ja (2 godine). Ispraceni smo uz rafaljsku paljbu. Na mog oca su pokusana 3 atentata... Poginula su 3 njegova brata: Radovan Mihajlovic (1962. godiste),Zoran Mihajlovic (1965. godiste) i Stanislav Mitic (1977. godiste). Iza njih je ostalo sestoro dece. To je jedina istina!! Uzgred Izvorna SDS je formirana 2007. godine.

Name

Metohija

22.08.2015 14:53

Laž!!

Name

Šiptar

22.08.2015 15:32

Koga briga za Mihajlovića, on je ionako nebitan lik. Potrošna roba.

Name

Napredni

23.08.2015 18:31

Kad je Mihajlovic ostavio sve na Kosovu zasto ne objasni ovom narodu Potkozarja otkud mu toliki kapital stecen za veoma kratko vreme

Name

Izvorni SDS papci

23.08.2015 20:30

Odgovor je jasan kao dan: Zato što je lopov!

Name

ПрикаЖика

22.08.2015 11:42

Страшноо, немају ста паметније да пишу већ о бројаници

ODGOVORITE
Name

Nisam papak

22.08.2015 12:15

Okupio Dunjić sve papke na jednom mjestu, pa se ponosno šepuri sa svojim pijunima Mihajlovićem i Pjanićem. Čega se pametan stidi, budala se ponosi.

ODGOVORITE
Name

Gradiška

23.08.2015 16:56

Pokazaće vrijeme ko je nudio pare i ko se prodavao, recimo ko je papčić, biće jadni kada se sve objavi, samo polako

Name

Razočaran

22.08.2015 12:33

Poštovani dr Dunjiću, ponekad se zapitam kakav ste to čovjek. Tog istog dr Švraku kog sada pljujete i protiv koga vaši pijuni stavljaju letke po poštanskim sandučićima ste nekad hvalili i dizali u nebesa. Ako ste zaboravili zbog čega, podsjetiću Vas. Zaboravili ste da Vam je taj čovjek spasio život kad ste doživjeli infarkt, i da danas možda i ne bi bili tu da nije njega bilo. A sad bi ga pogazili zbog ličnog interesa. Neka Vam Bog da dug i sretan život, ali za mene i mnoge ćete ostati jedno veliko razočarenje.

ODGOVORITE
Name

Kompleksaš

22.08.2015 12:43

Tihomir Mihajlović svjestan da nikada više neće biti direktor Doma zdravlja dijeli letke po gradu protiv sadašnjeg direktora, iako je Dom zdravlja konačno stao na svoje noge sa njegovim odlaskom.

ODGOVORITE
Name

Gradiška

23.08.2015 04:11

U Domu zdravlja bilo je više ljekova u toku rata nego sada, nemate ljekova, nemate 600000 KM,plate nemate i šta imate!JAVAŠLUK, koji štima zna se kome!

Name

Gradiska onl

22.08.2015 12:48

Ja Dr Svraku smatram glavnim krivcem za ovu situaciju. On je Dunjicu spasio život, pa ovaj sada pravi haos u Gradisci i dijeli letke protiv svog spasioca.

ODGOVORITE
Name

Snouden

22.08.2015 13:32

Latinovic ko andol niti pomaze niti odmaze.

ODGOVORITE
Name

Gradiska onl

22.08.2015 15:15

Na osnivačkom skupu stranke koja se zove izvorni SDS 1990, a obećeva "bolju budućnost" : prisustvuju Dunjić. Kerović, Sabljić. Medić, Vidović... Pitanje glasi: Ko nedostaje? Odgovor: PSIHIJATAR!

ODGOVORITE
Name

re tomislav

22.08.2015 15:44

TACNO JE DA JE LIJEPO RECENO A ISTO JE TACNO DA SDS,NDP,SUKALA NAPUSTAJU A KOJI JE POSLANIK NAPUSTIO DODIKA -NIJEDAN AKO OVAKO NASTAVI NECE IMATI OPOZICIJU

ODGOVORITE
Name

rambo 974

22.08.2015 20:48

Jadna nam majka sa ovim lokalnim politicarima, pogedajte ih kad daju izjave na tv pa oni ne znaju dvije recenice da sastaveM uvukli se u politiku samo da mogu raditi kriminalne poslove.

ODGOVORITE
Name

OGI PRIJEDOR

23.08.2015 05:57

Lako je Vama u Gradišci Vi bar možete raspravljati o temi na blogu, u Prijedoru toga nema jer nema niti jedni novina niti tv koji smiju ili neće da pišu o Pavićevom kriminalu

ODGOVORITE
Name

RE Ogi

23.08.2015 14:19

Pa pišite na Gradiškom blogu, oglasite se preko Crnog bombaredera, odmetnite se na Kozaru..., ima rješenja..

Name

Nikola Latinčić

23.08.2015 09:40

Možete pričati šta hoćete najbolji potpredsednik skupštine je Saša Lazić. Čovjek je obrazovan, kulturan, voli sport i svi ga znaju kao uvaženog sportskog radnika. Svakome je na usluzi da pomogne. Rođeni gospodin.

ODGOVORITE
Name

gradiska

23.08.2015 17:51

Najbolji komentar do sada.

Name

nikola

23.08.2015 20:45

Pa šta ako je Saša Lazić,odbornik iz Kozinaca povremeno udario nekog fudbalskog sudiju i slično. To rade i drugi,njega malo ponesu emocije..... Ipak ne može se osporiti da ima kvalitete za npr.funkcionersko mjesto potpredsjednik skupštine. Rijetko smo imali ljude tako širokog obrazovanja,a pogotovo dvojicu u isto vrijeme......On i Dončić.....

Name

TANDEM SNOVA

23.08.2015 21:00

Slazem se apsolutno sa vama,gospodine Latinčiću. Saša Lazić je čovjek za koga nijedan građanin Gradiške ne može da kaže ružne riječi. On i gospodin Dončić kao veliki intelektualci bi svojom zajedničkom snagom poboljšali stanje u Gradišci.Mislim da su ta dva čovjeka pravi izbor za mjesto predsjednika i potpredsjednika skupštine. P.S. IQ obojice zajedno = 80

Name

Napredni

23.08.2015 13:33

Miodraga Cofu Zivanovica na sledecim zborima za postenog odbornika da pokaze postenje i cast zivljenja u Gradisci

ODGOVORITE
Name

Boban

23.08.2015 16:10

Svi smo kivni jedni na jedne, drugi na druge, a slijedeće godine ćemo opet glasati za iste. I šta onda? Opet isto. Treba zabraniti ko je sada odbornik da ne može biti ponovo, barem 4 godine.

ODGOVORITE
Name

OGI PRIJEDOR

23.08.2015 16:35

PITAM ADIMINISTRATORA ZAŠTO ME BANUJETE U VEZI SVEGA ŠTO SE TI ČE PAVIĆA ,,,,PAVIĆ JE DOKAZANIO KRIMINALAC,AKO MISLI BOSIĆ DA SA NJIME PRAVI BILO KAKVU KOMBINACIJU SVI ĆE MO PRIJEĆI U SNSD

ODGOVORITE
Name

333

23.08.2015 20:13

Ja jakih odbornika i kadrova.Sve goli k...c do k...a.Svima zajedno IQ ne prelazi 8o.Sve to treba rastjerati i pocistiti usranom metlom.Oni da vode politiku i privredu Gradiske.Vise naroda ima na kontejnerima nego u fabrikama.Ovo malo naroda sto radi mora finansirati dzabalebarose u opstini sa kupljenim menadzment diplomama.Primjer istinit:Dosao inspektor u jednu firmu u Gradisci i pita momka sta je zavrsio od skole.On kaze fakultet u tom i tom gradu.Inspektor ga pita koje godine je studirao.On malo zamuca pa kaze godinu.Covjek ga pogleda i kaze mu:Ja sam profesor na tom fakultetu bio i predavao,ali Vas nikada nisam vidjeo.Provjereno istina.

ODGOVORITE
Name

Lana

23.08.2015 20:57

Lijepo si to rekao Nikola Latincicu. Ja se slazem da Gradiskoj ipak trebaju obrazovani,elokventni,sposobni,ljudi poput Sase Lazica i naseg Done. Oni su nas put u bolju buducnost.... Oni u ti koji dovesti investitore u nas grad...zar nam trebaju bolji?

ODGOVORITE
Name

Жика

24.08.2015 09:13

Они (Саша, Дончић и остали ) су пут не у бољу будућност, већ пут у далеку прошлост кад су појединци без школа и основног знања водили политику и обмањивали народ лажима...

Name

Marko Ćurić

25.08.2015 09:25

Krajnje je vrijeme bilo da i oni koji nisu znali kakav je ljigavac Slavko Dunjić, to saznaju. Da im se otvore oči.

ODGOVORITE