Čelsi obara rekord zbog Pogbe?!

Na pomolu je transfer leta!

Fudbal 22.08.2015 | 20:00
Čelsi obara rekord zbog Pogbe?!

Jako loš start sezone primorao je Žozea Murinja da stavi prst na čelo. Problemi sa Evom Karneiro, izvođenje Džona Terija iz igre prvi put od kad rade zajedno, remi sa Svonsijem, pa poraz od Sitija...

Vanredna situacija primorava Portugalca na vanredne mere. Jedna od njih je, očigledno, i obaranje rekorda u visini obeštećenja!

Italijanski dobro obavešteni novinar Tankreti Palmeri objavio je u petak uveče da je šampion Premijer lige ponudio 120 miliona evra za vezistu Juventusa Pola Pogbu!

Barselona je dugo bila u igri, činilo se u jednom trenutku da je transfer i ostvaren, ali bi kraj prelaznog roka očigledno mogao da donese veleobrt.

Juventus je prethodnih nedelja i meseci tražio od Barse i Mančester sitija da plate 96 miliona evra za Francuza kojeg je kupio od Junajteda, ali oni nisu bili spremni da toliko duboko zavuku ruku u džep.

Ipak, ostaje pitanje da li će Juve sada pristati na takvu ponudu, kakvu sigurno neće ponovo dobiti. U ovom prelaznom roku već se rastao sa Andreom Pirlom, kao i sa Arturom Vidalom. Na jednoj strani sportski rezon - na drugoj 120 miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar