Video: Navijači prekinuli prijateljski meč Juventus – Juventus!

Do prekida je došlo u 70. minutu, a Juventus A je od finiša prvog poluvremena vodio pogotkom Pola Pogbe koji je bio precizan sa ivice kaznenog prostora.

Fudbal 22.08.2015 | 13:40
Video: Navijači prekinuli prijateljski meč Juventus – Juventus!

Navijači Juventusa izazvali su prekid na prijateljskom meču svojih ljubimaca u selu Viljar Perosa! Naravno, ovo bi samo po sebi bio skandal, ali budući da se radi o duelu prvog i Juventusovog tima u Primaveri, a navijači, među kojima je bilo dece, su mirno ušli na teren kako bi se slikali sa fudbalerima koji su to oberučke prihvatili, bije bilo potrebe da interveniše policija.

Jedina stvar na kojo bi trener Masimilijano Alegri mogao da zameri tifozima, je činjenica da se radi o poslednoj kontrolnoj utamici Juventusa uoči početka nove sezone u Seriji A.

Do prekida je došlo u 70. minutu, a Juventus je od finiša prvog poluvremena vodio pogotkom Pola Pogbe koji je bio precizan sa ivice kaznenog prostora.

Inače, Juventus već godinama unazad gostuje u selu Viljar Perosa koje se nalazi 40 kilometara jugo-zapadno od Torina i tu organizuje svojevrsno celodnevno druženje navijača sa igračima.

Naravno, posle ulaska navijača na terenu, svojevrsna crno-bela žurka je mogla da počne. Najradosniji su bili oni najmlađi, palo je slikanje, uzimanje autograma i trčanje po terenu.

Juventus, koji i ove sezone brani titulu u Seriji A, u prvom kolu igra na svom terenu protiv Udinezea, a taj meč na programu je u nedelju 22. avgusta.

Torinska Stara dama ove sezone je već osvojila jedan trofej, italijanski superkup, pošto je u Šangaju savladala Lacio sa 2:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar