Partizan zvao Marka Devića, on želi među crno – bijele!

Iskusni vezista pristao da za skromnu platu pojača redove šampiona, na potezu Rubin iz Kazanja!

Fudbal 18.08.2015 | 22:00
Partizan zvao Marka Devića, on želi među crno – bijele!

A pred odlučujuće borbe za plasman u Ligu šampiona – kapitalac. I to pravi. Rukovodstvo Partizana želi da u Humsku dovede nekadašnjeg reprezentativca Ukrajine Marka Devića. Kontakt sa rođenim Beograđaninom koji je svetsku slavu stekao u zemlji Andreja Ševčenka je odavno uspostavljen, a dosadašnji razgovori slute rasplet iz snova za navijače Partizana.

Naime, iskusni ofanzivni vezista koji je jednako upotrebljiv i na poziciji napadača pristao je da se preseli u Humsku. I to pod vrlo skromnim finansijskim uslovima. Naime, Dević koji je u jeseni igračke karijere želi da ispuni dečački san pošto nikada nije krio da navija za Partizan.

Ipak, konačnu reč daće čelnici Rubina iz Kazanja, kluba sa kojim je Dević pod ugovorom. Svetsku slavu 31-godišnji Beograđanin stekao je u dresu Metalista iz Harkova za koji je odigrao 148 utakmica i postigao 68 golova. Tada je dobio ukrajinski pasoš i branio boje te zemlje na evropskom prvenstvu 2012.godine.

Generalni direktor Partizana poručio je uoči puta u Ukrajinu da će crno – beli dovesti dva pojačanja i da jedan igrač ima srpski pasoš. Ispostavilo se da je mislio na Devića.

Poslednjih šest meseci Dević je proveo u Al Rajanu kao pozajmljeni igrač Rubina. Bio je član i bogatog Šahtjora, dok je u Srbiji igrao za Zvezdaru, Železnik, Radnički i Voždovac.

Komentari / 0

Ostavite komentar