Lomićev odgovor Vučeliću...!

Zbog čega sam izdajnik?! Ja volim Partizan više nego on! "Želim da se izvinim navijačima ako sam ih povredio time što nisam potpisao ugovor i da kažem da sam od sveg srca želeo da obučem dres Partizana i još uvek to želim", dodao je povremeni reprezentativac.

Fudbal 18.08.2015 | 14:40
Lomićev odgovor Vučeliću...!

Posle prozivki koje je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić javno isprozivao Marka Lomića i poručio da su za iskusnog levog beka vrata Humske 1 zatvorena, stigao je i brzi odgovor nekadašnjeg prvotimca crno-belih. Fudbaler Mordovije je odmah istakao da je bio spreman da pomogne svom klubu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeču sa BATE Borisovim, ali su se stvari u međuvremenu promenile.
"Ne znam šta je gospodin Vučelić dao Partizanu pa ne mogu da procenjujem da li je dao više nego ja, ali nije korektno da tako priča jer je očigledno da ne barata činjenicama a siguran sam da klub više volim nego on", rekao je Lomić Sportskom žurnalu.

On je rekao da je sa Milošem Vazurom još u petak dogovorio sve uslove nove, treće saradnje sa Parnim valjkom, ali da je Mordovija po saznanju da je Partizan zainteresovan promenila uslove raskida ugovora. Odmah je Lomić objasnio i o čemu se radi.
"Zbog smanjenja budžeta Mordovija je prinuđena da proda neke od igrača. Rusi su mi ponudili da pronađem klub i da će mi platiti 50 odsto od cele plate koju bi morali da daju ako bih ostao u Mordoviji. Sa takvim dogovorom sa Rusima – upoznao sam i ljude iz Partizana, ali Morodovija mi sada nudi četrvrtinu... Rekao sam to ljudima iz Partizana i pitao ih da li mogu da povećaju ugovor koji su mi pripremili, a pošto ne mogu, šta da radim? Ostaje mi da se vratim u Saransk. Partizan nema, Mordovija ne da, zbog čega sam ja izdajnik?"

Odmah je usledilo i izvinjenje navijačima sa južne tribine, ali i poruka nesuđenim saigračima...
"Želim da se izvinim navijačima ako sam ih povredio time što nisam potpisao ugovor i da kažem da sam od sveg srca želeo da obučem dres Partizana i još uvek to želim. Još nisam izgubio nadu da će se to dogoditi ovog leta. Želim mojim nekadašnjim klupskim drugovima Saši Iliću, Stefanu Baboviću i ostalima da se i bez mene plasiraju u Ligu šampiona a ako se stvore uslovi za to, ja ću im se pridružiti".

Komentari / 0

Ostavite komentar