Steaua kažnjena zbog Partizana?!

Posle poraza od Partizana i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona nastavljaju se nevolje za Rumune...

Fudbal 19.08.2015 | 08:20
Steaua kažnjena zbog Partizana?!

Dan nakon što je još jednom razočarala u prvenstvenoj utakmici protiv Targu Mureša, još loših vesti za Steauu.

Disciplinska komisija UEFA izrekla je danas kaznu rumunskoj Steaui zbog toga što je trener Mirel Radoj sa klupe vodio ekipu u utakmicama protiv Trenčina i Partizana, a ne poseduje UEFA Pro licencu. U drugoj utakmici protiv Partizana je tu ulogu obavljao njegov pomoćnik Masimo Pedracini, a da se to nije desilo kazna bi možda bila veća od 50 hiljada evra.

Iz tog razloga Mirel Radoj neće moći da vodi Steauu, kao ni da bude na klupi, u borbi za mesto u Ligi Evrope protiv Rosenborga, ali vlasnik ovog kluba Điđi Bekali je već smislio rešenje.

„Očekivali smo ovu kaznu, trebalo je da slažemo da je on tehnički direktor. Radoj ne mora da bude na klupi, sedeće pored mene u VIP loži. Ni ne treba da bude na klupi, on ionako igračima daje previše informacija na poluvremenu, drago mi je da će sedeti pored mene“, rekao je kontroverzni vlasnik Steaue.

Steaua je protiv Partizana u Bukureštu odigrala samo 1:1, da bi ih u revanš meču crno-beli potpuno nadigrali i pobedili 4:2.

Steauu će u mečevima protiv norveškog Rosenborga u Ligi Evrope voditi Masimo Pedracini, a ne Mirel Radoj, koji je, zanimljivo, zet vlasnika Điđija Bekalija.

Komentari / 0

Ostavite komentar