Nastić stigao! Spreman za paklen rad! Jedva čekam!

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Telekom Stefan Nastić doputovao je u Beograd.

Košarka 18.08.2015 | 13:40
Nastić stigao! Spreman za paklen rad! Jedva čekam!

Doskorašnji student Univerziteta Stenford i novi centar crveno-belih u Srbiju je doputovao u subotu uveče, a u ponedeljak ujutro je u specijalističkoj ordinaciji Vita Maxima obavio sve neophodne lekarske preglede i medicinska ispitivanja. U ponedeljak uveče odradiće i prvi trening sa ekipom.

"Prvi utisci su zaista izvanredni. Veoma sam srećan što sam došao u Beograd i što ću igrati u Zvezdi. Jedva čekam da se upoznam sa saigračima i trenerima i da radim sa ekipom", rekao je Nastić u izjavi za klupski sajt i dodao:

"Svestan sam da će konkurencija biti žesoka. Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes koji je sjajno igrao prošle sezone i iskusni Sofoklis Skorcanitis koji ima bogatu karijeru iza sebe. Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete i to je osnov svega", konstatovao je Nastić.

Zajedno sa 211 centmetara visokim centrom lekarske preglede odradili su i trojica članova juniorske reprezentacije Srbije koje je trener Dejan Radonjić pozvao na pripreme prvog tima: Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović. Oni će se takođe u ponedeljak uveče priključiti treninzma ekipa tako da će trener Radonjić na raspolaganju imati 15 igrača.

Stručni štab crveno-belih u međuvremenu je zakazao još dve prijateljske utakmice. Protvnik Zvezde 3. septembra biće rumunski prvoligaš Kluž. Utakmica će se igrati u Beogradu i biće zatvorenog tipa, odnosno bez prisustva publike, dok će 7. septembra Crvena zvezda Telekom gostovati u Rumuniji ekipi Temišvara.

Komentari / 0

Ostavite komentar