Seksi doktorka imala aferu sa fudbalerom Čelsija?!

Verbalni okršaj menadžera Čelsija Žozea Murinja i lepe doktorke Eve Karneiro dobio je novu epizodu, pošto je navodno imala seks aferu sa jednim igračem engleskog prvaka.

Fudbal 17.08.2015 | 15:00
Seksi doktorka imala aferu sa fudbalerom Čelsija?!

Karneiro je razbesnela Specijalnog utrčavanjem u teren bez njegove dozvole na meču sa Svonsijem dok je Eden Azar ležao na travi, pa je zbog toga udaljena iz ekipe.

Ona više neće prisustvovati treninzima, niti će sedeti na klupi tokom utakmica. Ipak, kako javljaju britanski mediji, pozadina je nešto drugo - Eva je navodno spavala sa jednim od igrača Čelsija, što je medijima rekao njen bivši dečko Rupert Paterson-Vard.

"Eva mi je uništla život. Tokom jedne svađe rekla mi je da je spavala sa jednim igračem Čelsija. Učinila je to samo da bih se osećao loše. Ona uživa u pažnji i popularnosti među igračima, nemilosrdna je i dobije sve što poželi. Planirali smo porodicu, a ona me je sažvakala i ispljunula", izneo je "prljav veš" Paterson-Vard, inače veliki navijač Čelsija.

"Svako veče igrači su je zvali da im pomogne. Ona je odlazila i bila dugo odsutna. Vraćala se kući u ranim jutarnjim časovima. Nisam to mogao da trpim", istakao je Rupert, ali nije otkrio tačno na kog fudbalera londonskog tima je mislio.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

KAKVA AFERA

17.08.2015 13:20

SAMO JE NA BALKANU SEKS AFERA, ZAOSTALOOOOST. I GLUPOSTI.

ODGOVORITE