LŠ: Veliki problemi za Monako pred Valensiju!

Prošlogodišnji četvrftinalista Lige šampiona suočen sa povredama glavnih igrača.

Fudbal 16.08.2015 | 20:00
LŠ: Veliki problemi za Monako pred Valensiju!

Kuglice na žrebu za poslednje pretkolo Lige šampiona su htele da i pre početka "najjačeg klupskog takmičenja" imamo zanimljiv derbi.

U sredu će se sastati nekadašnji finalisti Lige šampiona – Valensija i Monako. Međutim, tim koji je 2004. godine igrao finale sa Portom, imaće velikih problema zbog povreda važnijih igrača.

Žoao Mutinjo mogao bi da bude van terena od četiri do šest nedelja zbog povrede ligamenata desnog članka koju je zadobio u prvenstvenoj utakmici protiv Lila u petak.

Njega je ovoga leta tražio njegov nekadašnji tim Porto, pa bi ova povreda mogla da znači da će Monako sačuvati Mutinja, ali da li će to biti po cenu takmičenja u Ligi šampiona?

Pored povrede Mutinja i levi bek Lajvin Kurzava je povredio desni članak, ali će pre Mutinja na teren. Međutim, tek posle duela sa Valensijom.

Valensija je jedan od timova koji je najviše trošio ovog leta, a s obzirom na to da su sada u Monaku desetkovani pred duel naredne srede, bilo bi iznenađenje da španski tim ne prođe u Ligu šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar