Donald: Privukle su me Zvezdine ambicije

Novi fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je u redove crveno-belih došao kako bi osvojio šampionsku titulu.

Fudbal 15.08.2015 | 13:00
Donald: Privukle su me Zvezdine ambicije

"Dolazim u veliki klub i vrlo sam srećan zbog toga. Kada sam pričao sa igračima, saznao sam da su ljudi ovde veoma strastveni. Navijači takođe, oni su 12. igrač. Svi su me lepo prihvatili i ponoviću još jednom da sam srećan što sam došao u Zvezdu", rekao je Donald prilikom promocije na stadionu "Rajko Mitić".

On je kao glavni razlog prelaska u redove crveno-belih naveo najviše ambicije tima.

"Svi sanjaju da budu šampioni i ovaj klub uvek ima najveće ambicije. To me je svakako privuklo. Sa devet godina sam došao u Ajaks i znam kako je to igrati pod pritiskom. Nije uvek lako nositi dres velikog kluba, ali u tome i jeste draž", istakao je Donald, koji je zadužio dres sa brojem 20.

Donald je naglasio da je spreman odmah da zaigra, ali da će o tome odlučiti trener Miodrag Božović.

Novi fudbaler Zvezde istakao je da izuzetno poštuje Marka Pantelića s kojom je sarađivao u Ajaksu, ali da se nije konsultovao sa njim kada je dolazio u Beograd.

On je naglasio da nije imao razgovore sa trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem i da se nalazi u savršenom fizičkom stanju.

Sportski direktor Blažo Raosavljević istakao je da klub još nije završio sa prelaznom periodom i da će biti još promena.

"Očekujem još dolazaka i odlazaka iz tima. Donald je kvalitetno pojačanje i za oko nam je zapao na pripremnoj utakmici protiv Mordovije", zaključio je Raosavljević.

Donald će priliku da debituje za crveno-bele imati već u nedelju kada Crvena zvezda u Surdulici igra protiv Radnika.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ništa

15.08.2015 11:02

Niti smo mi šta dobili, niti su oni čiji je bio šta igubili.

ODGOVORITE