Gasprom NEĆE u Borac!

Čelnici Borca iz Banjaluke razgovarali su sa osobama koje su se lažno predstavljale kao predstavnici ruske kompanije!

Fudbal 14.08.2015 | 18:20
Gasprom NEĆE u Borac!

Čelnici banjalučkog Borca u nekoliko navrata su nagovestili da bi ruska kompanija mogla da postane sponzor kluba, navodeći da je "Gasprom" vrlo zainteresovan za to.

Predsjednik Borca Draško Ilić izjavio je da je klub poslao pismeni zahtev za sponzorstvo i sastanak "Gaspromu" u Srbiji i "Gaspromu" u Rusiji, kao i da je imao jedan sastanak sa predstavnicima "NIS Gasproma" koji se ticao nabavke manje količine sportske opreme.

Međutim, kako MONDO nezvanično saznaje, niko od predstavnika firme "Gasprom", niti bilo koje od njenih sestrinskih firmi u Srbiji i BiH, nikada nije imao kontakt sa ljudima iz Borca.

Uprava banjalučkog kluba u stvari je razgovarala sa osobama koje su se lažno predstavljale kao predstavnici ruske kompanije, saznaje MONDO.

"Gasprom" je zbog toga, ali i zbog brojnih medijskih najava dolaska ove kompanije u Borac i najave okupljanja navijača na pumpi u Banjaluci u znak podrške razgovorima, uputio i zvaničan dopis Fudbalskom klubu Borac u kojem ih je obavestio o realnom stanju stvari.

Komentari / 0

Ostavite komentar