Džošua Parker se vraća na Ostrvo?!

Fanovi vicešampiona Škotske na društvenim mrežama šeruju vest o dolasku reprezentativca Antigve i Barbude.

Fudbal 14.08.2015 | 08:40
Džošua Parker se vraća na Ostrvo?!

Džošua Parker je završio misiju u Ljutice Bogdana. Odluka trenera Miodraga Grofa Božovića da ga izostavi sa protokola na meču sa Voždovcem jasno je pokazala da je reprezentativac Antigve i Barbude potrošio kredit.

I pre nego ga je Božović izostavio iz takmičarskog tima čelnici kluba sa Marakane pokušavali su da pronađu novi klub igraču koji je za šest meseci u Ljutice Bogdana postigao četiri gola. Pričalo se da bi Olimpija iz Ljubljane mogla da bude sledeća stanica tamnoputog napadača, ali izgleda da bi Džošua Parker mogao da se vrati na Ostrvo.

Istina, ovog puta ne bi nosio dres nekog od engleskih niželigaša, nego škotskog premijerligaša Aberdina. Navijači kluba koji je evropsku misiju završio na isti način kao Crvena zvezda, porazom od Kairata, na društvenim mrežama su počeli da se raspituju o Parkerovim kvalitetima.

Pozivajući se na dobro obaveštene izvore, oni tvrde da bi on došao na pozajmicu iz Crvene zvezde. Za naš klub je to prihvatljiva opcija.

Navijači Crvene zvezde odavno su uzeli na zub brzonogog Parkera, označivši ga kao jednog od krivaca za rezultatska posrtanja... Aberdin bi mogao sve to da reši.

Komentari / 0

Ostavite komentar