Zidan novi trener Marseja?

Marselo Bijelsa je neočekivano podneo ostavku, a čelnici Olimpika užurbano tragaju za novim trenerom. Najozbiljniji kandidat je popularni "Zizu".

Fudbal 10.08.2015 | 21:00
Zidan novi trener Marseja?

Ne zovu ga džabe "ludak"!

Nakon poraza u prvom kolu prvenstva protiv Kaena, Marselo Bijelsa je neočekivano podneo ostavku. Već je dobio ponudu reprezentacije Meksika, dok su prema informacijama francuskog "L'ekipa" u Marseju brzo pronašli zamenu.

Najozbiljniji kandidat za novog trenera je nekadašnji reprezentativac Francuske i najbolji fudbaler sveta, Zinedin Zidan!

Bivši as Juventusa i Reala poslednjih godina ima funkciju u stručnom štabu Madriđana. Prvo je bio asistent Karlu Ančelotiju, a onda je samostalno preuzeo drugu ekipu Reala - Real Madrid Kastilju.

Dugo se spekuliše da će preuzeti neku ozbiljniju ekipu, a ovo se čini kao idealna prilika. Sem njega, kao rešenja za klupu Marseja pominju se Jirgen Klop i Erik Gerets, koji je već sedeo na klupi "OM" od 2007. do 2009.

Kako je Jirgen Klop rekao da posle angažmana u Borusiji iz Dortmunda želi da "odmori" od fudbala bar godinu dana, a Gerets ima ugovor sa Al-Džazirom, "Zizu" deluje kao najrealnije rešenje.

Komentari / 0

Ostavite komentar