Gašić poklonio Lončaru maketu helikoptera?!

Bratislav Gašić, ministar odbrane Srbije, poklonio je svom kolegi Zlatiboru Lončaru ministru zdravlja za rođendan maketu helikoptera!

Srbija 07.08.2015 | 13:48
Gašić poklonio Lončaru maketu helikoptera?!

Ovaj Gašićev potez izazvao je šok kod ostatka Vučićevog kabineta.

Naime, pre nekoliko dana, na sednici Vlade, kad je bio rođendan Zlatibora Lončara, Gašić mu je doneo poklon - helikopter. Dao mu je maketu, a ministri koji su sedeli pored njega ostali su u čudu. I Lončaru je bilo veoma neprijatno.

- Niko nije mogao da poveruje šta je Gašić uradio! - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Sedmoro ljudi je poginulo. Sramota je što se s tim sprda. Svi na sednici Vlade su bili zatečeni!

Kako kaže izvor, Lončar se potpuno pogubio.

- Ministar zdravlja se unervozio, bilo mu je neprijatno - ističe on.

U razgovoru za Kurir Lončar je praktično potvrdio saznanja Kurira, poručivši da ne komentariše gestove svojih kolega.

- Od velikog broja obaveza koje imam rođendan nisam ni slavio. Ne želim da komentarišem rođendanske poklone i gestove svojih kolega. Tome ne pridajem značaj. Bitnije su mi neke druge stvari kojima se bavim - naveo je Lončar. Gašić nije odgovorio na pitanja Kurira.

SA OVIM HEROJIMA SE ŠEGAČI

Vojni helikopter koji je poslat u Rašku da preveze bebu s respiratornim problemima srušio se 13. marta 2015. u okolini Surčina, a svi iz letilice, njih sedmoro, poginuli su u udesu.

Letelicom je upravljao major Omer Mehić, a članovi posade bili su kapetan Milovan Ðukarić, tehničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović. U helikopteru su bili i anesteziolog Dževad Ljajić, tehničar Miroslav Veselinović, kao i beba iz porodice Ademović. Odmah posle tragedije formirane su dve komisije i obe su sastavile izveštaj, a oni su kasnije objavljeni na sajtu Ministarstva odbrane. Ceo slučaj je i dalje, čak i posle pet meseci, u Tužilaštvu.

Kurir

 

Komentari / 0

Ostavite komentar