Brajant: Ovo mi je možda posljednja sezona!

Kobi Brajant će 23. avgusta napuniti 37 godina, u poslednje dve sezone je odigrao samo 41 utakmicu, pa ne odbacuje mogućnost da mu je predstojeća poslednja.

Košarka 05.08.2015 | 18:20
Brajant: Ovo mi je možda posljednja sezona!

"Nismo postavili nikakvu granicu, već sam pričao o tome. Da li bi ovo mogla da bude poslednja sezone? Apsolutno. To je teška odluka. Igrači sam kojima sam razgovarao o tome su mi samo rekli: "Kobi, znaćeš sam". Mislim da ću odlučiti na kraju sezone, teško je doneti takvu odluku pre početka sezone", rekao je Kobi.

Kobi ulazi u poslednju sezonu ugovora, a prethodne tri su obeležile brojne povrede.

"Telo je dobro, osećam se dobro. Noge su solidno. Nema trenutno sumnje u to koliko sam spreman. Noge i tesu su mi veoma snažni, zdravi, to je velika razlika", rekao je Kobi.

"Jezeraši" su prošle sezone ostvarili samo 21 pobedu, te su prvi put posle pola veka dve godine u nizu ostali bez plej-ofa.

"Imamo talentovane igrače, veoma mlade i kvalitetne igrače. Na treninzima ćemo videti koje su naše prednosti, a šta su nam mane. Na svakom meču ćemo porobati da ih sakrijemo", rekao je Brajant.

Lejkersi su doveli nekoliko solidnih pojačanja ovog leta, osim drugog pika Deanđela Rasela, stigli su Brendon Bes, Lu Vilijams i Roj Hibert, a osim Kobija, oporavio se i Džulijus Rendl, od koga se još prošle sezone očekivalo da zablista.

Komentari / 0

Ostavite komentar