Video: Ne ide bez Mesija! Bernardeski tresao, Viola porazila Barsu!

Italijanski klub slavio sa 2:1 u meču Internacionalnog kupa šampiona.

Fudbal 03.08.2015 | 16:00
Video: Ne ide bez Mesija! Bernardeski tresao, Viola porazila Barsu!

Barselona nastavlja da niže poraze u Internacionalnom kupu šampiona. Prvak Lige šampiona poražen je treći put uzastopno, a ovoga puta od Blaugrane bolja je bila Fjorentina na svom Artemio Frankiju. Domaći su slavili sa 2:1. Strelac oba pogotka za domaće bio je Federiko Bernardeski, dok se iz Barse jedini upisao Luis Suarez.

Viola je krenula furiozno u ovaj duel. Već u četvrtom minutu Bernardeski je iskoristio centaršut sa desne strane i lepim skok-šutom poslao loptu u donji desni ugao golmana Ter Štegena. Samo osam minuta posle toga ponovo Bernardeski. Opet je težište napada bilo na desnoj strani, a onda je Italijan u maniru baš Barseloninih igrača iz kolena pucao sa oko deset metara i lepu akciju krunisao drugim pogotkom na meču. Zanimljivo, pre ovog meča Bernardeski je postigao samo jedan gol u dresu Viole, 31. maja ove godine na meču sa Kjevom.

Barselona ipak nije dozvolila da kola odu previše nizbrdo pa je u 17. minutu Luis Suarez na sebi svojstven način prevario čuvare i ćušnuo loptu u mrežu za 2:1, al ito je bil osve od Katalonaca večeras.

Do kraja meča nije bilo golova. Barselona već po tradiciji imala veći posed lopte, a imala je i više udaraca ka golu protivnika (17:11) ali to nije materijalizovala. Blaugrana je ovaj duel igrala bez velikih zvezda poput Lionela Mesija, Nejmara, Havijera Maskerana i Danija Alvesa, što se na kraju krajeva vidi i po rezultatu.

Zato je u postavi od prvog minuta bio Pedro, koji je tokom prvog poluvremena oduševio gledaoce lepim prodorom, ali nije uspeo da savlada Ciprijana Tatarusana.

Komentari / 0

Ostavite komentar