LŠ: Stvoreni svi uslovi za spektakl u Humskoj!

Za dan prodato 9.000 ulaznica! Došao je trenutak da pobedimo! Rumuni ne dovode navijače, za Grobare će biti otvoren i kompletan sever.

Fudbal 01.08.2015 | 17:00
LŠ: Stvoreni svi uslovi za spektakl u Humskoj!

Fudbalska groznica u Humskoj 1! Bez obzira što crno-beli od 17 časova igraju prvenstveni meč u Novom Pazaru, revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue centralna je tema kako u klubu, tako i među navijačima srpskog prvaka.

A kako je nagovešteno, ispunjeni su svi uslovi da u sredu od 20.30 stadiona na crno-beloj strani Topčiderskog brda posle mnogo godina, još od duela sa Arsenalom u Ligi šampiona, bude doslovce krcat. Prvi uslov tiče se činjenice da je prvak Rumunije obavestio čelnike Partizana da navijači Steaue neće doći na meč. To praktično znači da će sektor H na sveru, na kome su obično smešteni gosti, ovoga puta biti otvoren za Grobare, ali i da kapacitet stadiona neće biti smanjen kao inače na evropskim utakmicama, zarad obezbeđivanja pomenutog dela tribina.

Drugi podatak zbog kojeg u Humskoj 1 trlaju ruke jeste činjenica da je samo prvog dana prodaje, mesta na stadionu obezbedilo 9.000 ljudi. Tu su uključeni i vlasnici sezonskih ulaznica, koje se i dalje prodaju, ali i oni koji žele da gledaju samo revanš Steauom.

Iz Humske su obavestili da još ima ulaznica za sve delove stadiona. Podsećamo, cene su 500 dinara za jug i sver, 1.000 za bočne delove istoka i zapada i 1.5000 za centralna mesta na tribinama.

Inače, Partizan je napravio i promotivni spot u kome poziva Grobare da u sredu veče pomognu ekipi Zorana Milinkovića da posle 1:1 u Bukureštu izbori plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona:
„Došao je trenutak. Za pobede. Za Partizan. Sad! Svi u Hram“.

Komentari / 0

Ostavite komentar