Bobiju odmah stavljena "čizma" na nogu!

Marjanović je doputovao u SAD, gde mu je noga već u Los Anđelesu tretirana preventivno.

Košarka 31.07.2015 | 21:40
Bobiju odmah stavljena "čizma" na nogu!

Boban Marjanović doputovao je u SAD, na dodatne preglede stopala.

Trenutno boravi u Los Anđelesu, odakle se javio svom menadžeru Miodragu Ražnatoviću:

"Boban Marjanović je obavio prvi pregled u Los Anđelesu. Nema preloma, ni tragova preloma, ali mu je rečeno da postoji veliki otok. Sutra putuje za San Antonio. Tamo će biti pregledan u utorak, od strane najeminentnijeg američkog doktora za ovu vrstu povreda, koji će samo zbog toga doleteti u grad", napisao je agent na svom Twitter profilu.

U prilog objavi dodata je i Marjanovićeva fotografija, o kojoj je napisao:

"Konačan odgovor će biti poznat u utorak. Bobiju je noga stavljena u čizmu, kako bi se štitila od napora, a sve u cilju smanjivanja otoka".

Dakle, sledeće nedelje biće poznato hoće li dominantni centar igrati za reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Marjanović je hitno otputovao u SAD na insistiranje menadžmenta San Antonija, koje je pročitalo u tamošnjim medijima izjavu pomoćnog trenera Crvene zvezde Borka Radovića da je gorostas odigrao finale domaćeg plej-ofa sa slomljenim stopalom.

Novi centar Spursa prošao je već redovne i detaljne lekarske preglede u Milanu, koje je organizovao baš San Antonio, ali u Teksasu žele da budu oprezni i da provere sve navode o stanju svoje "petice".

Marjanovićev odlazak iz kampa u Sloveniji pratila je oštra izjava selektora Aleksandra Đorđevića, u kojoj je ljutnju usmerio ka Radoviću, nazvavši čitav slučaj "silom, a ne višom silom".

Komentari / 0

Ostavite komentar