Crnogorski policajci previše se opustili

Jedna fotografija na Fejsbuku pokrenula je pravu aferu u Crnoj Gori.

Region 31.07.2015 | 12:36
Crnogorski policajci previše se opustili

U pitanju je fotografija usidrenog službenog plovnog objekta PČ15 na kom su se nalazile četiri osobe, dok su dve bile u moru, u neposrednoj blizini plovila.

Kako prenose crnogorski mediji, predložen je disciplinski postupak protiv dvojice aktera na ovoj fotografiji. Oni su pripadnici Odeljenja granične bezbednosti pomorske policije, S.M i G.B., koji su nakona angažovanja na Sea Dance festivalu 19. jula, odlučila da zaustave službeni plovni objekat PČ15 i da se okupaju u moru.

Tom prilikom sa plaže su doplivale četiri osobe, sa kojima je službenik S.M. u porodično-prijateljskim odnosima, popele se na plovilo i na istom zadržale dvadesetak minuta.

Savet za građansku kontorolu rada policije alarmirao je nadležne da ispitaju ovo "neprofesionalno upotrebljavanje službenog plovila policije", i za sada su zadovoljni brzinom i opsežnošću ove istrage.

Kako navode, ovakvo ponašanje šteti ugledu policije u društvu, dok se pojedini ljudi na društvenim mrežama pitaju da li je zaista "toliki skandal što su se malo okupali".

Izvor:  Srbija danas

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zero

31.07.2015 13:47

Džeronimo ..podmornica CG.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

01.08.2015 10:40

Baš sam se iznenadio. hehe

ODGOVORITE