Tim Srbije u Albaniji čuvaniji od Buša

Mjere bezbjednosti za predstojeći duel fudbalskih reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu biće najveće u istoriji te države, jače čak nego prilikom prethodnih "rizičnih poseta" američkog predsjednika Džorddza Buša, Aleksandra Vučića i pape, prenosi tamošnji list "Šekuli".

Region 30.07.2015 | 16:17
Tim Srbije u Albaniji čuvaniji od Buša

Kako se navodi, albanski premijer Edi Rama želi da se pošalje najljepša moguća slika u svet i ministrima unutrašnjih poslova i odbrane Saimiru Tahiriju i Mimiju Kodeliju, šefu obavješajne službe Višom Ajaziju Liki, kao i predsjedniku Saveza Armandu Duki dao je taj zadatak na posebnom sastanku prije dva dana.

Prema ranijem dogovoru dva Saveza na utakmici u Elbasanu neće biti gostujućih navijača, a list navodi da će se ići tako daleko da nekoliko dana uoči meča Srbima uopšte neće biti dozvoljen ulazak u Albaniju. Očigledno, da bi se izbjeglo nešto slično skandalu sa dronom tokom prve utakmice u Beogradu.

Biće sprovedena i posebna procedura za kupovinu karata i ulazak na stadion "Elbasan arena", čiji je kapacitet 12.800 mesta. Albanski navijači karte će moći da kupe samo uz lične karte ili pasoše, čime će se sprečiti ulazak osoba koje imaju policijski dosije.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra, a prema najavama trebalo bi da joj prisustvuje i srpski premijer Vučić.

(Agencije)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pravii Albanci

30.07.2015 16:35

Oni su u vecini friendly. Kosovare tesko razumiju jer im je jezik arhaican.

ODGOVORITE