Venger sprema 12 miliona evra za Barsin biser!

On je mešavina Seska Fabregasa i Mikela Artete! Profesor je mladog Sampera pokušao da dovede u London u dva navrata, ali bezuspešno...

Fudbal 28.07.2015 | 10:20
Venger sprema 12 miliona evra za Barsin biser!

Treća sreća? Posle propalih pokušaja u septembru 2011. godine, potom i prošlog leta, menadžer Arsenala Arsen Venger ne odustaje od kupovine Barseloninog bisera, Serđija Sampera, kojeg mnogi vide kao mešavinu bivšeg i sadašnjeg kapitena Arsenala i nekadašnjih velikih nada katalonskog giganta - Seska Fabregasa i Mikela Artete.

Kako javlja lokalni list Mundo Deportivo, inače kategorički uvek dobro upoznat sa dešavanjima u klubu, Venger je spreman da izađe sa ponudom od 12.000.000 evra, koliko iznosi i otkupna klauzula za 20-godišnjeg defanzivnog vezistu. Vengerova zainteresovanost za talentovanog momka alarmirala je sve u klubu, posebno trenera Luisa Enrikea, koji ne želi da se odrekne mladog reprezentativca Španije, ali isto tako ne može da mu ponudi mesto u prvom timu, pošto Samperovu poziciju pokriva Serhio Buskets.

Barselona bi, kako se ističe, pristala da Sampera pošalje na pozajmicu u neki od većih evropskih klubova kako bi se kalio za buduće akcije, dok igrač ozbiljno razmatra mogućnost odlaska na školovanje kod čuvenog Profesora. Naime, posle sjajnog debija u Ligi šampiona prošle sezone Samper je smatrao da bi mogao da dobije mesto u prvom timu, ali je pao u drugi plan. Odigrao je ukupno četiri utakmice u dresu prošlosezonskog osvajača triple krune.

Venger sprema još jednu "krađu" igrača sa Nou Kampa...

Komentari / 0

Ostavite komentar