Milinković: Prvo Metalac, pa Dila, pa onda tek o Steaui!

Trener Partizana Zoran Milinković nije želeo da ozbiljnije analizira potencijalni duel sa Steauom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 17.07.2015 | 18:00
Milinković: Prvo Metalac, pa Dila, pa onda tek o Steaui!

Ukoliko prođu Dilu Gori (1:0), crno-beli će verovatno gostovati rumunskom velikanu, koji je u slavio 2:0 protiv Trenčina u svom dvoboju druge faze.

"Prvo treba skočiti, pa reći – hop. To znači da smo sada skoncentrisani na, za nas, dve veoma važne utakmice protiv Metalca i Dila Gorija", rekao je Milinković.

Partizan u petak počinje odbranu titule u Superligi duelom sa Metalcem (20h), a potom u utorak gostuje u Goriju (14:30).

"Kada ostvarimo po nas povoljan rezultat, onda ćemo se baviti eventualnim protivnikom, koji je svakako za respekt. U Partizanu rivalima uvek pristupamo sa puno ozbiljnosti i respekta, kao i detaljnom stručnom analizom iz svih aspekata", zaključio je trener Partizana.

Steaua je najveći rumunski tim, bivši prvak Evrope, prošle sezone je osvojila triplu krunu, a potencijalni duel sa Partizanom u Bukureštu igraće pred praznim tribinama (28. ili 29. jul).

Revanš će se igrati sedam dana kasnije u Beogradu.

Komentari / 0

Ostavite komentar