Video: Jesu li to i Grobari večeras u Zagrebu?!

Hrvatski mediji izveštavaju da jesu i najavljuju vruće veče u Kranjčevićevoj gde se u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastaju Lokomotiva i PAOK.

Fudbal 16.07.2015 | 19:00
Video: Jesu li to i Grobari večeras u Zagrebu?!

Grobari u Zagrebu, a skupljaju se i Bad Blue Boysi! Ne igra Partizan, ne igra ni Dinamo!?

Sastaju se PAOK, klub koji zbog bratskih odnosa sa navijačima iz Soluna podržavaju i Partizanovi Grobari, i Lokomotiva iz Zagreba. Daleko od toga da "bojsi" vole Lokose, ali, sigurni smo da obožavaju duele sa drugim jakim navijačim grupama, pogotovo iz Srbije.

Ovo su sasvim dovoljni razlozi da se u centru glavnog grada Hrvatske sretnu (barem pokušaju u toj nameri) Grobari i BBB.

Policija za sada kontroliše situaciju i do sukoba još uvek nije došlo, a organi reda uveravaju da ih neće ni biti. Sve potrebne mere su preduzete.

Izveštač zagrebačkih Sportskih novosti kaže da je tokom poslepodnevnih sati bilo evidentno da navijači Partizana i PAOK-a imaju bratske odnose i da su zajedništvo demonstrirali u centru Zagreba.

Prema nekim informacijama dolazak na stadion u Kranjčevićevoj najavili su i najvatreniji navijači "modrih", a ako se i pojave na poznatom sportskom objektu to sigurno neće biti zbog podrške Lokomotivi.

Navijačima na Balkanu očigledno nikada nije dosadno, pa čak ni u sezoni kupanja...

Paokare su za utakmicu dobile 300 ulaznica.

Komentari / 0

Ostavite komentar