Tole - ostaje ili ne na čelu FSS-a?!

Tomislav Karadžić još nije odlučio da li će se kandidovati za novi mandat na čelu FSS, ali tvrdi da nema opoziciju. "Ne vidim je... Možda ne vidim dobro", izjavio prvi čovek srpske "kuće fudbala".

Fudbal 15.07.2015 | 17:20
Tole - ostaje ili ne na čelu FSS-a?!

Danas bi u Sportskom centru u Novoj Pazovi trebalo da budu raspisani izbori na svim nivoima u Fudbalskom savezu Srbije, a završetak izbornog procesa trebalo bi da bude okončan do kraja godine.

Očekuje se da bi Fudbalski savez Srbije mogao da dobije novog predsednika u januaru 2016, ili da na tom mestu ostane Tomislav Karadžić.

Karadžić uoči krupnog koraka koji će biti pokrenut danas ne želi da otkrije da li će se ponovo kandidovati za mesto čelnog čoveka srpske kuće fudbala.

"Da li to znači da napuštam mesto predsednika FSS? To ne znači ništa. Smatramo da je pravi trenutak da se održe izbori kako bismo u narednu godinu i naredne izazove krenuli sa jasnim ciljevima. Da li ću se ja kandidovati za predsednika ponovo uopšte nije važno, niti aktuelno pitanje. Do karja godine imaćemo izbore na svim nivoima, sledi nam mnogo sastanaka i razgovora i očekujem da će se iz svega toga izroditi više rešenja i kandidata. Siguran sam da ćemo na kraju izabrati najboljeg", ostao je "nedorečen" u izjavi za "Informer" Tomislav Karadžić.

On nije želeo da komentariše da li ima snage i volje da u još jednom mandatu vodi FSS.

"U ovom trenutku niko živi na svetu ne zna ko će biti novi predsednik FSS", dodao je Karadžić.

Možda je delimično odgovor Karadžić dao izjavom da ne vidi da ima opoziciju, uprkos tome što se već uveliko spekuliše o imenima onih koji bi mogli da ga naslede, poput Slaviše Kokeze, koji je nedavno postao potpredsednik FSS.

"Ne znam da FSS i ja imamo opoziciju. Ne vidim je... Možda ne vidim dobro", istakao je Karadžić.

Možda treba čitati između redova...

Komentari / 0

Ostavite komentar