Petrovdanska akademija SDS-a

Tradicionalnom Petrovdanskom akademijom koja je održana večeras u brčanskom Domu kulture, Srpska demokratska stranka u ovom gradu je na svečan način označila početak slavskih svečanosti i 25-godišnjicu osnivanja.

Bosna i Hercegovina 10.07.2015 | 22:42
Petrovdanska akademija SDS-a

Akademiji je prisustvovao i predsjednik SDS Mladen Bosić.

„Ovo je naše nastojanje da čuvamo tradicionalne duhovne vrijednosti i čvršće okrenuti jedni ka drugima ostanemo na okupu s više razumijevanja jer je to garancija opstanka i pune ravnopravnosti Srba u Brčkom", rekao je predsjednik SDS Mladen Bosić i ocijenio da je to cilj i svrha proslave Petrovdana.

On je naglasio da je 25 godina od osnivanja SDS obilježeno krupnim događajima, patnjom i stradanjima, što obavezuje na jedinstvo i bolju perspektivu, naročito za mlade.

„Imamo šansu, ako budemo pametni i bude volje da gradimo bolje društvo, da napravimo nešto bolje od ovog što sada imamo. Ljudi koji su stvarali Republiku Srpsku i davali živote za nju očekivali su bolje. Na nama je da pokušamo da to i ostvarimo", rekao je predsjednik SDS Mladen Bosić.

(BN TV)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Gojko

10.07.2015 21:17

Zivila mi moja Srpska Demokratska Stranka,jedina koja je bila u teskim vremenima sa svojim narodom,ispastala zbog toga,ali opstala.Zivio i prvi predsjednik Gosp.Radovan Karadzic .

ODGOVORITE
Name

СДС

11.07.2015 04:57

Зашто асоцијација стваралаца РС, коју данас чине они који су у најтежим ратним временима, били уз свој народ, данас након толико времена, нема симпатије данашњег руководства СДС .

ODGOVORITE
Name

Bojan

11.07.2015 08:49

Zato sto se radi o senilnim metuzalemima koji su gramzivo ploletjeli za sakom srebrnjaka koje im je ponudio Baja. Dovoljno jasno?

Name

Njegoš

11.07.2015 05:48

Jedina stranka koja je starija od Republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

Rajko

11.07.2015 06:06

Koji crni SDS!!!!

ODGOVORITE