Srbija: Službenik MUP oteo djevojku?

Pripadnici MUP u Zaječaru uhapsili su svog kolegu M. J. (33), koji radi u šalterskoj službi, zbog sumnje da je oteo dvadesetjednogodišnju Beograđanku u centru Boljevca. Njemu se na teret stavlja krivično delo prinuda, jer je navodno uz primenu sile, u svoj "folksvagen polo" ugurao žrtvu preteći da će je ubiti.

Srbija 07.07.2015 | 10:47
Srbija: Službenik MUP oteo djevojku?

Srećom, uspela je da pobegne i obavesti pripadnike MUP.

Prema dosadašnjim saznanjima, M. J., koji radi u PU Boljevac, je u vidno pijanom stanju iz kafića u Ulici Hajduk-Veljka, najpre pokušao da izvuče jednu devojku. Ona je uspela da se otrgne i pobegne, ali je M. J. izašao napolje i spazio Beograđanku. Iskoristio je trenutak njene nepažnje i ugurao je u automobil. Nakon toga, seo je za volan i dodao gas.

Oteta Beograđanka je policajcima ispričala šta se desilo i opisala im automobil koji je vozio napasnik. Inspektorima je to bilo dovoljno da brzo uhapse M. J. U policiji kažu da će protiv otmičara biti pokrenut disciplinski postupak, a ukoliko se dokaže da je kriv, ostaće bez posla. Njemu je, nakon saslušanja, određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Izvor: Večernje novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

krka krka

07.07.2015 09:33

U zatvor, a na to radno mjesto nekog postenog siromaha zaposliti. Vuk sit I sve ovce na broju. Tako treba I kod nas, kratko I jasno, a ne samo politicki podobnima se gleda kroz prste !!!

ODGOVORITE