Pola idealnog tima na Kopa Amerika su Čileanci!

Mesi i Maskerano predvode ostale...Tu su još i dvojica Peruanaca Kristijan Kueva i Paulo Gerero, kao i Kolumbijac Žejson Muriljo. Logično, priznanje za najboljeg trenera na turniru otišlo je u ruke selektoru Čilea Horheu Sampaoliju.

Fudbal 06.07.2015 | 20:20
Pola idealnog tima na Kopa Amerika su Čileanci!

Fudbalska reprezentacija Čilea osvojila je titulu prvaka Južne Amerike, a čak petorica članova te selekcije našlo je mesto u idelanom timu ovogodišnje Kopa Amerike.

Čileansku petorku predvodi golman Klaudio Bravo, a tu su još defanzivac Gari Medel, kao i vezisti Arturo Vidal, Marselo Dijaz i krilni igrač Eduardo Vargas.

Čileanci su u finalu u subotu uveče kao domaćini pobedili Argentinu posle penala, a od Gaučosa su Nikolas Otamendi, Lionel Mesi i Havijer Maskerano izabrani u idealnu ekipu.

Tu su još i dvojica Peruanaca Kristijan Kueva i Paulo Gerero, kao i Kolumbijac Žejson Muriljo. Logično, priznanje za najboljeg trenera na turniru otišlo je u ruke selektoru Čilea Horheu Sampaoliju.

Idealni tim Kopa Amerike u formaciji 4-3-3 čine: Bravo – Otamendi, Medel, Muriljo – Vidal, Maskerano, Dijaz, Kueva – Mesi, Vargas, Gerero.

Komentari / 0

Ostavite komentar