Njima dvojici stvarno NIKO NE MOŽE NIŠTA!

Mamići lišeni slobode, a Dinamo se pojačao iz Mančester junateda! Reprezentativac Čilea Anhelo Enrikes i zvanično postao novi igrač Modrih, potvrdio je engleski velikan.

Fudbal 06.07.2015 | 18:40
Njima dvojici stvarno NIKO NE MOŽE NIŠTA!

U danu kada su braća Zoran i Zdravko Mamić lišeni slobode, zagrebački Dinamo se pojačao iz Mančester junajteda! Reprezentativac Čilea Anhelo Enrikes, koji je zaigrao i u finalu Kopa Amerika protiv Argentine, zvanično je postao novi igrač Modrih.

Kako prenosi "Mančester Ivning Njuz" to je potvrđeno u engleskom velikanu, pod čijim je ugovorom talentovani čileanski napadač još od 2012. godine, kada su Crveni đavoli njegovom matičnom Universidadu platili obeštećenje od 4.000.000 evra.

Junajted je Čileanca prvobitno slao na pozajmice u Vigan i Saragosu, a prošle sezone je upravo kao pozajmljen igrač igrao na Maksimiru i postigao 20 golova na 25 utakmica.

Zoran Mamić je još ranije ove godine tvrdio da je Dinamo za njegov otkup platio 1.000.000 evra i da on sigurno ostaje u Zagrebu, a to je danas zvanično potvrdio i sam Junajted.

Komentari / 0

Ostavite komentar