Luis Ibanjes je najzad Zvezdin!

Argentinac Luis Ibanjes dobio je bankarske garancije i takom dana bi trebalo da se pojavi u Beogradu, prenose 'Večernje Novosti'.

Fudbal 05.07.2015 | 16:40
Luis Ibanjes je najzad Zvezdin!

Bivši levi bek zagrebačkog Dinama i mađarskog Đera poslednjih desetak dana nalazi se u centru pažnje, jer se njegov transfer među crveno-bele neplanirano odužio.

"Takav je dogovor. Pribavljena je kompletna papirologija i nema više razloga da ne formalizujemo posao - potvrdio je sportski direktor Zvezde Raosavljević za 'Novosti'.

Ekipa Miodraga Božovića će tako doboti veliko pojačanje za nastavak sezone, koju nije počela baš najbolje – porazom na 'Marakani' od Kairata u kvalifikacijama za Ligu Evope.

'Lućo' će biti peto pojačanje ekipe iz Ljutice Bogdana – posle Zorana Rendulića, Portugalca Uga Vieire, Izraelca Idana Vereda i Brazilca Bruna Matosa.

Uz očekivan povratak kapitena mlade reprezentacije Srbije Marka Petkovića na poziciju desnog beka, navijače Crvene zvezde može da raduje i činjenica što će i na suprotnom boku imati kvalitetnog igrača – koje su prema rečima 'Grofa' bile najkritičnije u timu.

Komentari / 0

Ostavite komentar