Video: Najtraženiji dres u Roterdamu – vratio se Dirk!

Kajt se vratio u Fejenord i izazvao haos u klupskim prodavnicama! 

Fudbal 07.07.2015 | 15:00
Video: Najtraženiji dres u Roterdamu – vratio se Dirk!

Šest godina su delili svlačionicu u reprezentaciji Holandije, u Roterdamu su se prvi put mimoišli, ali sada je vreme da se Đovani van Bronkhorst i Dirk Kajt ponovo ujedine. Ovaj put doduše ne kao saigrači, pošto će Kajt morati da se privikne na "inferioran" odnos prema novom šefu. Navijači Fejenorda su svakako prezadovoljni – omiljeni sin se vratio na De Kujp.

Kajt je potpisao ugovor na godinu dana, ali u Fejenordu ističu da su uvereni da će saradnja potrajati i duže.
"Dirk može da postane Rajan Gigs Fejenorda", jasan je direktor kluba Martin van Gel uz opasku da dolazak sada već 34-godišnjeg asa, koji je prethodne tri sezone proveo u Fenerbahčeu, predstavlja muziku za uši navijača.

I ne greši. Čim je obelodanjeno da Kajt dolazi u klupskim prodavnicama Fejenorda dres sa brojem "7", koji je momentalno oduzet Žan-Polu Butijusu, postao je najtraženjiji. Sada čak 55 odsto dresova koji se prodaju na leđima ima upravo prezime Kajt. Rekord Roterdama. Uobičajeno najprodavaniji dres ne prelazi 10 odsto.

Uostalom koliko navijači vole Dirka videlo se već na njegovom prvom treningu sa ekipom koji je ukrasila i bakljada navijača. Sada samo još jedna stvar nedostaje.
"Jedino što je pokvarilo moj prvi boravak ovde je to što nisam osvojio nijedan trofej".

Nek se paze PSV i Ajaks.

Komentari / 0

Ostavite komentar