Džeko se dogovorio sa Romom! Čeka se Siti...

Napadač Mančester sitija Edin Džeka postigao dogovor s upravom Rome o prelasku na "Olimpiko", čeka se samo da "građani" prihvate ponudu "vučice".

Fudbal 03.07.2015 | 20:40
Džeko se dogovorio sa Romom! Čeka se Siti...

O prelasku Džeke u Romu priča se i piše već neko vrijeme, a sudeći prema pisanju italijanskih medija, reprezentativac BiH praktično je već u Rimu.

Italijanska “Gazeta delo Sport” objavila je da je Džeko postigao dogovor sa “vučicom” i da će potpisati četverogodišnji ugovor.

Od 4,5 miliona evra po sezoni, koliko bi trebao zarađivati, dijeli ga još pristanak Mančester sitija, koji se još dvoumi da li da proda bh. napadača, iako je proteklu sezonu uglavnom proveo na klupi.

Italijanski list piše da će Roma morati da ponudi 30 miliona evra za “dijamanta”, a taj novac trebala bi da dobije prodajom Sejdu Dumbija, Matije Destra i Žervinja.

Dumbija navodno želi da se vrati u Rusiju, a Destro je na meti engleskog Vest Hema.

Žervinjo je roba koju će Roma malo teže da proda, posebno poslije neuspjelih pregovora sa Al Džazirom, kada je napadač iz Obale Slonovače navodno tražio da ima 24 sata dnevno helikopter na raspolaganju, kao i privatnu plažu.

Komentari / 0

Ostavite komentar