Marina oduševila kombinacijom: Sako u bojama srpske zastave!

Maljkovićeva je opčinila Srbiju sakoom koji je odabrala za finale i pohod ka evropskom vrhu.

Košarka 02.07.2015 | 12:00
Marina oduševila kombinacijom: Sako u bojama srpske zastave!

Koliko razloga za ponos... Ne samo zbog zlata košarkašica u Budimpešti, već i zbog ponašanja na terenu, kao i načina na koji su predstavljali Srbiju.

Eto, ponekad i tako sitni detalji, poput sakoa našeg selektora Marine Maljković u duelu sa Francuskom, mogu lako da nam razvuku osmeh i ispune srce.

Marina je specijalno za ovu priliku obukla elegantni crveni sako, na čijim je krajevima sa jedne strane bila bela, a s druge plava boja, u bojama srpske trobojke. Na taj način je želela da podigne moral princezama na terenu, ali i da istakne ponos zbog najvećeg uspeha srpske ženske košarke.

Mogla je Marina i ranije da se odluči za ovu kombinaciju, ali nije, kao da ju je čuvala za postolje. Pre finala, imala je sličan autfit i protiv Španije, kada se odlučila za crni sako na kome dominira grb Srbije, na rukavu MM (Marina Maljković), kao i Rusije, gde je izabrala crvenu varijantu.

- Volim svoju zemlju, ponosna sam na nju i uvek se trudim da je predstavljam na najbolji mogući način - kaže naša selektorka.

Marina, hvala za sve!

Komentari / 0

Ostavite komentar