Partizan: Još Markinjos i...?!

Dovođenjem napadača Abubakara Oumarua Partizan je završio veliki posao, ali tu, izgleda, nije kraj. Medo Kamara se ne vraća, Luis Ibanjez otpao.

Fudbal 02.07.2015 | 10:20
Partizan: Još Markinjos i...?!

Dvojica napadača - Valeri Božinov i Abubakar Oumaru, trojica vezista - Marko Jevtović, Nikola Trujić i Nemanja Glavčić (prekomandovan iz Teleoptika) i jedan defnzivac - Fabrisio da Slva Dornelaš.

To je učinak Partizana u prelaznom roku, ali moramo da napišemo - dosadašnji učinak. Jer, izgleda da nije kraj.

To se, bar, može zaključiti iz izjave jednog od potpredsednika Partizana Milorada Vučelića, koji je nakon što je Oumaru završio sve potrebne korake, novinarima rekao ovo:

"Sve ste videli, doveli smo značajno pojačanje, međutim, ja mislim da će ih biti još", rekao je Vučelić, dok je u društvu predsednika Zorana Popovića napuštao stadion na Topčiderskom brdu.

Partizan (još) nije odustao od ofanzivnog veziste Gabrijela Markinjosa, sa kojim se već duže pregovara i čeka se, zapravo, dozvola njegovog sadašnjeg kluba Al Nasrija iz Saudijske Arabije. Veruje se da bi taj transfer mogao da bude završen za dan, dva.

Posle informacije koja je danas prostrujala Beogradom da crno-beli žele i Luisa Ibanjeza, argetinskog fudbalera sa hrvatskim pasošem, koji igra na poziciji levog beka, a koji je u intenzivnim pregovorima sa Crvenom zvezdom, poslednja informacija je da Partizan neće ući u taj transfer.

"Imali bismo previše stranaca", rečeno nam je u Humskoj.

U Humskoj i oko Humske danas su se čula jpš dva imena. Medo Kamara, nekadašnji vezista Partizana kome je istekla pozajmica u Makabiju iz Haife i za koga se pretpostavljalo da bi mogao da popuni mesto zadnjeg veznog, a drugi je Miroslav Stevanović, bivši prvotimac Vojvodine i Sevilje koji je posle neubedljivih igara na pozajmici u Elčeu došao u poziciju da traži novi klub.

Obojica su ponuđena Partizanu, ali crno-beli su odibili te ponude.

Komentari / 0

Ostavite komentar