Partizan zbog Ramazana bez Markinjosa?!

Transfer Brazilca Markinjosa u Partizan doveden je pod znak pitanja zbog muslimanskog praznika Ramazana, prenose Novosti.

Fudbal 24.06.2015 | 16:40
Partizan zbog Ramazana bez Markinjosa?!

Vezista Al Nasara, s kojim je uprava crno-belih dogovorila sve detalje transfera, utanačio je jednogodišnju saradnju, ali predsednik tima iz Saudijske Arabije ne želi da se bavi poslom za vreme velikog praznika, pa je shodno tome stopirao transfer.

Ipak, zastupnici momka koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Santosu ističu da će transfer biti kompletiran, ali pozivaju čelnike ekipe iz Humske da budu strpljivi, kao i da će se Marinjos priključiti crno-belima na drugom delu priprema u Sloveniji.

Markinjos igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošle godine prešao je iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se posle pola godine vratio na pozajmici u domovinu. Od januara je igrao za Santos, a u deset nastupa mrežu je zatresao dva puta.

Markinjos je ponikao u nadaleko poznatoj školi Internasionala, ali je više vremena provodio na pozajmicama.

U Partizan, koji će pokušati da izbori plasman u Ligu šampiona, su do sada stigli Marko Jevtović iz Novog Pazara, Nikola Trujić iz Napretka, Brazilac Fabrisio Silva Dornel i bugarski napadač Valeri Božinov.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tule

24.06.2015 15:17

Pa ne radimo ni mi transfere za Bozic, sacekajmo malo. Sve se moze ugovoriti u medjuvremenu.

ODGOVORITE