I Dejan Stanković ima avion "u floti" Er Srbija

Avion aviokompanije "Er Srbija" nosiće ime proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića.

Srbija 22.06.2015 | 21:33
I Dejan Stanković ima avion  "u floti" Er Srbija

Ovo je treći avion "Er Srbije" koji je dobio ime po još jednom srpskom poznatom sportisti, poslije Novaka Đokovića i Vlade Divca, prenijeli su beogradski mediji.

Otkrivanju makete aviona prisustvovali su direktor kompanije "Er Srbija" Dane Kondić, predsjednik Nadzornog odbora te kompanije gradonačelnik Beograda Siniša Mali, srpski ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar privrede Željko Sertić.

Stanković je rekao da je ponosan što avioni "Er Srbije" nose imena živih legendi i dodao da bi volio da se avioni nazovu po svim uspješnim srpskim sportistima i onima koji su dugo u inostranstvu kao ambasadori svojih zemalja.

On je čestitao mladoj fudbalskoj reprezentaciji Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu na Novom Zelandu jer je pokazala kako se bori za svoj dres i državu.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pini

22.06.2015 22:25

Sticem utisak da je Srbija samo i dobila da avioni nose nazive po našim velikim sportistima!

ODGOVORITE
Name

RadikalNO

23.06.2015 06:26

Koji cirkus u zemlji Srbiji. Posle svečanog otvaranja lifta, česme na groblju sad i krštenje aviona. Svježe prefarbanim avionima, starim više od deset godina, daju imena. Bilo bi bolje da objave ugovor sa Etihadom i da narodu kažu zašto Arapi ništa ne plaćaju aerodromu Nikola Tesla za usluge i dokle će Srbija da finansira Er Srbiju, kad su Arapi vlasnici.

ODGOVORITE