Zašto sam napustila Stranku pravedne politike

Član Predsjedništva stranke, član Glavnog odbora, potpredsjednica gradskog odbora Banja Luka i portparol Stranke pravedne politike, Stanislava Ligka, podnijela je neopozivu ostavku na sve funkcije u stranci. Evo njenog obrazloženja:

Republika Srpska 22.06.2015 | 18:20
Zašto sam napustila Stranku pravedne politike

Ostavka na članstvo u Stranci pravedne politike

Poštovani,

Ovim putem želim da vam uputim svoju neopozivu ostavku na članstvo u Stranci pravedne politike kao i na funkcije člana Predsjedništva stranke, člana Glavnog odbora, potpredsjednika gradskog odbora Banja Luka i portparola Stranke pravedne politike.

Ispostavilo se da razlog nastajanja i dosadašnjeg rada stranke nije bilo njeno političko djelovanje u interesu boljitka zajednice, već naprotiv pusto uhljebljavanje visokih funkcionera stranke, a sve pod izgovorom da ovdašnji mediji opstruišu rad i komunikaciju stranke sa narodom, da narod ne želi i ne prepoznaje nove ideje i da nema potrebu za novim i boljim političkim programom od onog koji je trenutno na vlasti.

S obzirom na čnjenicu da je ovo mlada stranka, nastala tek prije godinu dana, i kao takva svojim programom uspjela je da privuče zavidan broj glasova, u moru stranaka koje djeluju na području BiH, mogu da pretpostavim jedino da visoki funkcioneri stranke nisu zainteresovani za dalji rad, već da iz datih okolnosti izvuku najbolje za sebe.

Kao mlad čovjek, intelektualac i neko ko se u svoju rodnu zemlju vratio poslije 15 godina školovanja i rada u inostranstvu, da bi Republici Srpskoj i njenom narodu ponudio svoje znanje, iskustvo i volju da stvaramo bolje uslove za život, kao majka trogodišnjeg djeteta koje, kao i sva djeca i mladi ove zemlje, zaslužuje bolje sutra od ovog koje im se nudi, ne mogu i ne želim da dozvolim da po ko zna koji put opšte interese nadvladaju lični interesi pojedinaca, te stoga iz profesionalnih i moralnih razloga dajem neopozivu ostavku na sve funkcije u Stranci pravedne politike.

Ovim putem želim da se zahvalim svim ljudima koji su SPP i mene kao kandidata stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržali na prethodnim izborima i da im poželim da ne odstupaju od svojih stavova i da uvijek glasaju za one koji će ostati nepotkupljivi i dosljedni svojim moralnim i ljudskim načelima i koji ih kao svoje glasače neće iznevjeriti.

Izvor: Frontal.rs

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

22.06.2015 16:41

Mala, bravo! Treba im skresati u brk!

ODGOVORITE
Name

Hmmmm

22.06.2015 17:11

Svaka čast,mozda i bude nade sa ovakvim ljudima za budućnost ...Samo da ne bude ko Stevandic,par dana pa u novu stranku,Stanislava upamet..

ODGOVORITE
Name

Srbin

22.06.2015 18:29

Jovcic Milin ljigo

Name

Грго

22.06.2015 17:49

Све је јасно,ушла си у Српски млин корупције и криминала невиђеног на Западу.Ниси ни слутила колико смо искварени као народ,колико смо постали љигави,колико нас је политика подијелила на таборе.Сад ти је јасно нема спаса нама оваквима и нетреба га ни бити.

ODGOVORITE
Name

Član SP

22.06.2015 18:59

Svaka tebi čast na času iz morala i etike, ali nažalost mali ko će se na ovo osvrnuti. Ljude ne zanima moral, profesionalizam, doslednost itd. Njih interesuje samo interes. Samo je interes večan, a sve ostalo je prolazno. NAŽALOST :-(

ODGOVORITE
Name

Stranka udbaski papaka

22.06.2015 19:00

Jedini program ovog DNS je ucjena Dodika da dobiju sto više funkcija i para pa da pola uzmu sebi a sa pola kupuju glasove!

ODGOVORITE
Name

Bravo

22.06.2015 19:01

Bravo Djevojko!!!

ODGOVORITE
Name

Brod

22.06.2015 19:30

Moralan čin, ali nemogu da vjerujem da nisi mogla prepoznati kad ste isturili kandidate za Predsjednika RS I Srpskog člana Predsjedništva BiH zašto ste osnovani i ko vas je osnovao.

ODGOVORITE
Name

faca

22.06.2015 19:32

Draga djevojko,svaka sreca neka te prati.To je stranka najodgovornija sto nije doslo do promjena.Oni su pod motom promjene odvukli glasove preko Zmijanjca,da izgubi Tadic i opozicija.Pare su u startu doboli Jovicic i Keserovic.

ODGOVORITE
Name

brle

22.06.2015 20:01

Sta reci, koliko je dobro sto je napustila stranku u kojoj je imala zelju da se angazuje za iskren boljitak naroda. Nazalost, takvih je veoma, veoma malo. Potrajace jos vremena da bi ljudi sebe dali iskreno za boljitak, samo zato sto je vecina uvidjela da se vrednuje sve sto do skora nije valjalo. Mentalitet se ne mijenja preko noci nego ce trebati decenije. Ovakvih i stotinu sada da nadjes da osnuju stranku, ovi prevaranti bi uspjeli prevariti i dzaba trud.

ODGOVORITE
Name

XXL

22.06.2015 20:10

Strasno je to sta radimo ovim mladim ljudima, umjesto da im pruzimo priliku da pokazu sta znaju mi ih jednostavno tjeramo iz RS. I gospodin Jovicic, i gospodin Keserovic vec su penzioneri a o Pavicu i da ne pricamo

ODGOVORITE
Name

prosto smo se zabrinuli

22.06.2015 21:44

Kad je navodila koliko funkcija ima i napusta onih ostalih 7 clanova sumnjam da je i jedan imo toliko. Dobra je stvar sto im sad za velike stranacke mitinge nece trebat bus nego malo vece auto sto ce njihovom osnivacu da ustedi dosta novca tako da mu tolko veliki ruski kredit i nece biti potreban

ODGOVORITE
Name

Novica

23.06.2015 05:44

Udba ne miruje! Ovo je najbolji primer udbaškog posla, Pavić (Biljanin ministar policije koji je osvajao repetitore) i Jovičić školovani pandur!

ODGOVORITE
Name

Mi sami

23.06.2015 06:29

Nikad cuo za ovu gospodju ali cijenim njen stav ako je iskren.Na zalost kod nas su svi u politici radi licne koristi.A misljenje i stranke se mjenjaju u zavisnosti ko plati vise.Sljam ljudski.Puna podrska za gospodju i predjite u sadasnji SDS.Mislim da oni imaju nesto novo da ponude.

ODGOVORITE
Name

Magistra vitae

23.06.2015 07:16

Šteta za Stanislavu. A mogla je preko te partije, privatnog žandarskog fakulteta i znamenitog univerziteta zvanog Sinergija, poprijeko, na brzinu i očas, po nekom ubrzanom večernjem kursu, doći do magistarskog i doktorskog zvanja iz smz. police scientia, 'oće reći policijskih nauka. A sve uz nesebičnu podršku resavskih metoda, copy paste sistema, dobrih starih čika iz BG,KG.

ODGOVORITE
Name

mors

23.06.2015 11:45

Pored Jovičića I Keserovića, provjerenih lopova, nisi trebala ni proći, a kamoli zastati s njima već si bila sumnjiva.Hvala Bogu pa si uvidjela na vrijeme ko su samozvani doktori Jovičić, Keserović, Gaćeša I njima slični, ni jedan nema završenu ni srednju školu, ali došlo njihovo vrijeme, isplivala moralna I svaka druga bijeda.Tebi Stanislava svaka cast I kloni se bagre.