''Orlići'' Tomi Nikoliću: Hoćemo penzije! On njima: Imate ih!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozdravio "orliće" u Staroj Pazovi, a onda je usledio obostrani šou!

Fudbal 22.06.2015 | 15:20
''Orlići'' Tomi Nikoliću: Hoćemo penzije! On njima: Imate ih!

Srpski narod ima mane, ali i mnogo vrlina. Jedna od njih je, svakako, duhovitost.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić došao je danas u "Kuću fudbala" u Staroj Pazovi da pozdravi "orliće", svetske šampione u fudbalu, a nakon govora usledio je šou.

Kad je završio obraćanje, mladi fudbaleri su mu uzvikivali:

"Hoćemo penzije, hoćemo penzije".

Predsednik ih je sačekao spreman. Reternirao je skandiranjem:

"To vam sleduje, to vam sleduje!".

Pre ovog simpatičnog "dobacivanja", Nikolić je u govoru rekao da bi A reprezentativci imali mnogo toga da nauče od njih.

"Vi ne kucate na vrata A reprezentacije, ona su za vas već širom otvorena. Nismo zadovoljni kako je A selekcija uradila posao. Voleo bih da možemo da ih podmladimo, da uče opd vas, jer sam i ja mnogo naučio od vas", rekao im je predsednik Srbije.

Nikolić im je otkrio da je pripremao drugačiji govor.

"Draga deco, smišljao sam kako da vas utešim, da vam kažem da ste se dobro poneli, sve dobro uradili i da će, bez obzira na taj poraz u finalu (neuspeh), sledeći put biti bolje. A sada, sada sam srećniji od vas. Vi, možda, ne osećate kako ste podigli Srbiju i koliko ste nam radosti doneli u svim onim produžecima kada se vidi ko je koliko jak".

Predsednik Srbije je prepričao i kako je gledao finale

"Sa komšijom, seljakom, čekao sam utakmicu I komentarisao da li će pasti grad ili neće. Rekao sam mu da može da pada i kamenje samo da pobedimo".

Selektor Veljko Paunović mu je poklonio majicu, a kapiten Predrag Rajković loptu uz poruku da je "ispuca" u golmanskom maniru.

Komentari / 0

Ostavite komentar